Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Το Kinesis –Gym στη γιορτή του Fitness

Το παρών έδωσε για άλλη μία χρονιά το Kinesis-Gym στο 12ο Πανελλήνιο Επαγγελματικό Συνέδριο “Fitness Meeting” που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3, το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Οκτωβρίου στο Ολυμπιακό Ακίνητο TAE KWON DO στην Αθήνα .
Το συνέδριο το συνδιοργάνωσαν η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής , ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστήριων και ο Σύλλογος Ιδιοκτήτων Γυμναστήριων Αττικής .

Για έβδομη συνεχή χρονιά το γυμναστήριο Kinesis-Gym στηρίζει αυτήν την εκδήλωση και συμμετέχει ενεργά στις εκπαιδεύσεις και στην πανελλήνια συνδιάσκεψη των Νομαρχιακών εκπροσώπων του Πανελλήνιου Συνδέσμου Γυμναστήριων . Με επικεφαλή γυμναστή τον Παναγιώτη Μαυρογενίδη την γυμνάστρια Φιλλίο Ορμανίδου και την Pilates instructor Μαρία Χασάπη, να συμμετέχουν σε θεματικά εργαστήρια (workshops) και κλειστές εκπαιδεύεις .

Ένα τριήμερο που έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες να δουν, να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν όλες τις νέες τάσεις του Fitness, καθώς και καινούργιες μορφές προπόνησης . Οι γυμναστές του Kinesis-Gym συμμετείχαν στα εξής :

Ο Παναγιώτης Μαυρογενίδης συμμετείχε στα Θεματικά εργαστήρια (workshops) ‘’Personal Training’’ - ‘’Cross Training’’ – ‘’ Bosu Masterclass ‘’ – ‘’Spinning bike’’ (πρόγραμμα με ποδήλατα που θα ξεκινήσει από το νέο έτος στο Kinesis στον νέο ανακαινισμένο ειδικά διαμορφωμένο για αυτό χώρο )

H Φιλλιο Ορμανιδου συμμετείχε στο ειδικό σεμινάριο της Grafts Hellas: exercise to music conference(cardio,dance kai step aerobic,δυναμικά προγράμματα)

H Μαρία Χασάπη συμμετείχε στα Θεματικά εργαστήρια (workshops) ‘’Pilates Reformar, Cadillac & Chair in Functional’’- ‘’Enhanced Body Consciousness Training System’’- ‘’ Pilates Ring’’-‘’Pilates Mat’’- ‘’Therapeutic Yoga’’ -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.