Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Προβολή του ντοκιμαντέρ του Γ. Αυγερόπουλου «Η Μαύρη Βίλβα»

Δελτίο τύπου οργανωτικής επιτροπής του 4ου Ημιμαραθωνίου Πάικου
Στα πλαίσια του 4ου Ημιμαραθωνίου Πάικου που θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στην Καστανερή, ο Ορειβατικός Σύλλογος Περιηγητών Γουμένισσας, σας προσκαλεί στην προβολή του ντοκιμαντέρ του Γ. Αυγερόπουλου «Η Μαύρη Βίλβα» με θέμα την εξόρυξη χρυσού και τις επιπτώσεις της στην Ρόσα Μοντάνα της Ρουμανίας.

Η προβολή θα γίνει την παραμονή του αγώνα Σάββατο 2 Νοεμβρίου στις 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο Γουμένισσας. Προσκεκλημένοι του ΟΣΠΕΓ φέτος είναι η εκπρόσωπος της διεθνούς περιβαλλοντικής οργάνωσης “Rights of Nature” Alexandra Postelinicou που θα παρουσιάσει τις δράσεις της πριν από την προβολή και ο διοργανωτής του “Rossia Montana Marathon” Ilie Rosu που θα μας μεταφέρει τις εμπειρίες του ως κάτοικος της περιοχή στην συζήτηση που θα ακολουθήσει. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 220 ενώ το ανώτατο όριο που έχει τεθεί από την διοργάνωση είναι οι 250, Αθλητές από όλη την Ελλάδα δείχνουν για άλλη μια φορά την αγάπη τους για το Πάικο ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει η μεγάλη αύξηση αθλητών που συμμετέχουν για πρώτη φορά στον αγώνα και κυρίως αυτών του Νομού μας. Κατά την διάρκεια του αγώνα θα πραγματοποιηθεί οικολογικός περίπατος στην γύρω περιοχη ενώ θα υπάρχει ομάδα δημιουργικής απασχόλησης για τους μικρούς ορειβάτες Το Πάικο θα φοράει τα γιορτινά του και θα μας περιμένει όλους το επόμενο Σαββατοκύριακο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.