Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Το ΓΕΛ Αξιούπολης ευχαριστεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γουμένισσας

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές-μαθήτριες του ΓΕΛ Αξιούπολης ευχαριστούμε θερμά τους εκπροσώπους της πυροσβεστικής υπηρεσίας Γουμένισσας, τον υποδιοικητή κ. Ταρινίδη Αλέξανδρο και τους πυροσβέστες Αραμπατζή Ι., Πιπιλακίδη Η. και Καρπάτση Χ. που τον συνόδευαν, για την πλήρη και αποτελεσματική ενημέρωση που πραγματοποίησαν στο Λύκειο την Τρίτη 21-10-2014.
Η άμεση και παραστατική ενημέρωση τους για τους βασικούς κανόνες αντισεισμικής προστασίας και πυρόσβεσης καθώς και η έμπρακτη παρουσίαση- επίδειξη της λειτουργίας των πυροσβεστικών οχημάτων και των καθηκόντων των πληρωμάτων τους συντέλεσαν στην περαιτέρω εμπέδωση βασικών και απόλυτα χρήσιμων πληροφοριών και γνώσεων για όλους μας.

Τους ευχαριστούμε, επίσης, για την κατευθυντήριες οδηγίες που μας έδωσαν σχετικά με την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών και τέλος για τις πληροφορίες τους σχετικά με το επάγγελμα του πυροσβέστη και τη διαδικασία επιλογής του από όσους ενδιαφέρονται.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.