Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Ιδρύεται Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) στην Παιονία

Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Παιδείας ιδρύεται Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) στην Παιονία με έδρα τη Γουμένισσα.
Με την υπ. αριθμ. 10651 Κ.Υ.Α που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ αρ. φύλλου 2430/12 Σεπτεμβρίου 2014 ιδρύονται συνολικά 12 ΙΕΚ πανελλαδικά, εκ των οποίων το ΙΕΚ Παιονίας είναι το μοναδικό στην Κεντρική Μακεδονία.

Με την απόφαση αυτή ικανοποιείται το αίτημα του Δήμου Παιονίας και της ευρύτερης περιοχής της Γουμένισσας καθώς προστίθεται ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα του οποίου ο προσανατολισμός σπουδών θα συνάδει με το γενικότερο αίτημα της παραγωγικής αναβάθμισης του τόπου.

Ο σκοπός αυτός επιτεύχθηκε μετά από συνεχή προσπάθεια και συνεργασία του Βουλευτή με τον πρώην Δήμαρχο Αθ. Λαπόρδα και ήδη ξεκίνησε στενή συνεργασία με την καινούρια Δημοτική Αρχή του Χρ. Γκουντενούδη προκειμένου να ολοκληρωθεί άμεσα το στάδιο της εξειδίκευσης των τμημάτων του ΙΕΚ από το Υπουργείο Παιδείας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.