Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Υγειονομικές εξετάσεις στους αθλητές του συλλόγου Άθλος Κιλκίς

Το Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014, πραγματοποιήθηκαν οι ετήσιες προγραμματισμένες υγειονομικές εξετάσεις στους αθλητές του συλλόγου Άθλος Κιλκίς όπως και σεμινάριο πρώτων βοηθειών από την Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης.Οι υγειονομικές εξετάσεις καθώς και το σεμινάριο πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του συλλόγου με την προσέλευση γονέων και αθλητών να είναι πολύ μεγάλη. Οι υγειονομικές εξετάσεις πραγματοποιούνται κάθε χρόνο από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλο Κιλκίς με σκοπό να ελεγχθούν όλοι οι αθλητές αν είναι υγιείς και μπορούν να αθληθούν με ασφάλεια για το καλό της υγείας τους που είναι και ο πρωτεύων στόχος και σκοπός, καθώς επίσης και για να ανανεωθούν ομαδικά τα αθλητικά δελτία σε όσους αγωνίζονται στα αθλήματα που διδάσκονται στο σύλλογο.

Στις εγκαταστάσεις του συλλόγου κατά την διάρκεια των εξετάσεων πραγματοποιήθηκε και σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από την Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης με σκοπό την ενημέρωση των προπονητών, αθλητών αλλά και των γονέων για το πως θα ενεργούν σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης όπως τη στιγμή που θα χρειαστεί να σώσουν μια ανθρώπινη ζωή.

Ο προπονητής του συλλόγου Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος αλλά και ο Αρχηγός Ομάδος Μουτσάκης Αναστάσιος ευχαρίστησαν θερμά την Ειδικό Παθολόγο Ιατρό που εξέτασε διεξοδικά τους αθλητές του συλλόγου όπως και την ομάδα που εκπροσώπησε την Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Θεσσαλονίκης για την πολύτιμη πρόσφορα γνώσεων προς τον Σύλλογο.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.