Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

"Τίποτε δεν μας σταματά κ. Αρβανιτίδη"

Δελτίο τύπου Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων ν. Θεσσαλονίκης
"Η διοίκηση της Ένωσης καταγγέλλει την σημερινή απόφαση του δικαστηρίου όπου καταδίκασε σε 5μηνη φυλάκιση με 3ετη αναστολή την πρόεδρο Σοφία Καλαντίδου. Το δικαστήριο έγινε μετά από μήνυση του Αρβανιτίδη για κινητοποίηση που έγινε το Φεβρουάριο του 2010. Κινητοποίηση που είχε οργανώσει το σωματείο για απολύσεις που είχαν γίνει.
Με την απόφαση αυτή η δικαιοσύνη αποδεικνύει για ακόμα μία φορά πόσο τυφλή και αταξική είναι. Καταδίκασε την πρόεδρο του σωματείου την ίδια στιγμή που ακόμα καθυστερεί με διάφορες προφάσεις την εκδίκαση των μηνύσεων που έχει κάνει το σωματείο για την επιχείρηση Αρβανιτίδης με αποκορύφωμα την παρακολούθηση γενικής συνέλευσης στο εργατικό κέντρο με κάμερα.

Δεν περιμένουμε καμία απόφαση δικαστηρίου να μας δικαιώσει ή να μας τρομάξει η συνεπή στάση και δράση του σωματείου έχει αναγνωριστεί από τους ίδιους τους εργαζόμενους της εταιρείας Αρβανιτίδη. Από το διάστημα εκείνο, το 2010, με οργανωμένη δουλειά χτίστηκε το πανελλαδικό σωματείο στην επιχείρηση. Αυτός ήταν και ο στόχος μας αυτό ήταν που είχε τρομάξει τότε την διοίκηση της εταιρείας και πήρε το μέτρο των μηνύσεων. Δεν τα κατάφερε, οι εργαζόμενοι συσπειρώθηκαν και έχτισαν το δικό τους σωματείο που έδωσε τις μάχες για να μην περάσουν οι αλλαγές των ατομικών τους συμβάσεων, να εξοφληθούν τα δεδουλευμένα τους, σήμερα οργανώνουν την πάλη τους απέναντι στις απολύσεις.

Μπορεί οι διοίκηση της εταιρείας να άλλαξε, μπορεί η εταιρεία να εντάχθηκε στην μεγάλη « οικογένεια» του Μαρινόπουλου, τίποτα όμως δεν άλλαξε για τους εργαζόμενους.

Όσες καταδικαστικές αποφάσεις και να πάρουν τα δικαστήρια τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την οργάνωση και την πάλη των εργαζομένων

Συνεχίζουμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και θέληση για τα δίκια όλων των εργαζομένων του κλάδου.

Αυτό θα αποδείξει και η μεγάλη συμμετοχή των εμποροϋπαλλήλων από την Θεσσαλονίκη στο μεγάλο συλλαλητήριο που καλεί το ΠΑΜΕ στις 1 του Νοέμβρη."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.