Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

"Περιστολή της άτακτης και ανεξέλεγκτης αφισοκόλλησης στο Κιλκίς"

Επιστολή "Τέχνης" Κιλκίς προς το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς
"Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς
Η δημοτική αρχή, πριν λίγα χρόνια, τοποθέτησε σε διάφορα σημεία της πόλης μας πίνακες ανακοινώσεων για να αποφευχθεί η άτακτη αφισοκόλληση, που ζημιώνει αισθητικά την πόλη και δημιουργεί προϋποθέσεις ρύπανσης.
Δυστυχώς, η άτακτη αφισοκόλληση δεν έπαυσε. Στους πίνακες ανακοινώσεων δημιουργείται πολύ άσχημη εικόνα από την τοποθέτηση αφισών που καλύπτουν η μία την άλλη και από τις πολύ μεγάλες που τοποθετούνται πάνω στην ύαλο των πινάκων αυτών, καλύπτοντας όλες τις υποκείμενες.

Έτσι, πέραν της ασχήμιας που δημιουργείται, εμποδίζεται και η ενημέρωση και προβολή των πρωτοβουλιών και δραστηριοτήτων των φορέων της πόλης και παράλληλα η δυνατότητα διακίνησης των ιδεών τους.

Η απόφαση λήψης μέτρων ανήκει σε εσάς. Εάν δε, επιτευχθεί η περιστολή της άτακτης και ανεξέλεγκτης αφισοκόλλησης, είμαστε πέραν από βέβαιοι ότι το Κιλκίς θα αναβαθμιστεί τα μέγιστα αισθητικά και παράλληλα θα περάσει το μήνυμα της αναγκαιότητας του αλληλοσεβασμού στους πολίτες και στους φορείς της μικρής μας πόλης."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.