Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Επίσκεψη γνωριμίας μαθητών Ε' Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς στο Δήμαρχο Κιλκίς

Επίσκεψη γνωριμίας πραγματοποίησαν στο Δήμαρχο Κιλκίς οι μαθητές των δύο τμημάτων της τρίτης τάξης του Ε' Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς στο πλαίσιο του μαθήματος ''Μελέτη για το περιβάλλον''. Οι μαθητές του Δήμου ενημερώθηκαν από τον κ. Δημήτρη Σισμανίδη για τον τρόπο διοίκησης και λειτουργίας του Δήμου Κιλκίς και αξιοποίησαν επαρκώς την ιδιότητα του μικρού δημότη θέτοντας επί τάπητος τα δικά τους αιτήματα. Ρώτησαν το Δήμαρχο για ποιο λόγο ξηλώθηκαν οι δημοτικές χαρές και ζήτησαν περισσότερους χώρους για παιδικό παιχνίδι και άθληση. 

Ο κ. Σισμανίδης τους εξήγησε ότι ο εξοπλισμός των παιδικών χώρων αφαιρέθηκε γιατί ήταν ακατάλληλος και γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες για την προμήθεια νέου. Συμφώνησε μαζί τους για το ότι πρέπει να βρεθούν περισσότεροι χώροι για να καλύψουν τις αθλητικές τους δραστηριότητες. Στους μαθητές προσφέρθηκαν χυμοί και αναψυκτικά.

Πριν επιστρέψουν στο σχολείο τους, οι μαθητές της τρίτης τάξης του Ε' Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, συνοδευόμενοι από τους δασκάλους τους κ.κ. Ιωάννη Χρα και Μαργαρίτα Βλάχου, είχαν συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Αιμίλιο Νικολαϊδη ο οποίος τους ενημέρωσε για το έργο που επιτελούν οι διοικητικές υπηρεσίες. 

Επισκέφθηκαν, επίσης, την αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς,κάθισαν στα έδρανα και πραγματοποίησαν συνεδρίαση σε μια απόπειρα εικονικής αναπαράστασης της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.