Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Δεύτερη συνάντηση στελεχών της "Κεντροαριστερής Κίνησης Κιλκίς"

Δελτίο τύπου Κεντροαριστερής Κίνησης Κιλκίς
Η «Κεντροαριστερή Κίνηση Κιλκίς» πραγματοποίησε την δεύτερη συνάντηση στελεχών την Παρασκευή 24-10-2014 στο Πολύκαστρο – Κιλκίς.  Αντιπροσωπία μελών της από τον Δήμο Κιλκίς συναντήθηκε με στελέχη και δραστήριους πολιτικά, ενεργούς πολίτες της τοπικής κοινωνίας, που αγωνιούν για τις πολιτικές εξελίξεις και διαπνέονται από τις ίδιες αντιλήψεις που εκφράζει η «Κεντροαριστερή Κίνηση Κιλκίς».
Πέρα από τα θέματα της πολιτικής συγκυρίας, την ρευστότητα του πολιτικού περιβάλλοντος της χώρας μας και την κρισιμότητα των πολιτικών εξελίξεων, συζητήθηκαν και τα τοπικά πολιτικά ζητήματα της περιοχής του Πολυκάστρου. Τα τοπικά ζητήματα είναι λογικό να ενδιαφέρουν την πολιτική πρωτοβουλία «Κεντροαριστερή Κίνηση Κιλκίς», καθότι έχει ως πρωταρχικό της πολιτικό στόχο την διαμόρφωση των καλύτερων τοπικών συνθηκών για την επίτευξη της καλύτερης ποιότητας ζωής των πολιτών του νομού Κιλκίς.

Σημαντικό μέρος της συζήτησης, αφιερώθηκε στην οργανωτική δομή που πρέπει να διαθέτει η «Κεντροαριστερή Κίνηση Κιλκίς» για να συντονίζει σε μέγιστο βαθμό της πολιτικές της κινήσεις. Αποφασίστηκε, μετά την ολοκλήρωση των επαφών με πολίτες του Κιλκίς, που οι πολιτικές τους απόψεις συγκλίνουν με τις θέσεις της «Κεντροαριστερής Κίνησης Κιλκίς», να πραγματοποιηθεί συνάντηση όλων των στελεχών για να καταλήξουν στην συγκρότηση της Γραμματείας και τον καταμερισμό σε τομείς, με στόχο την αυξημένη πολιτική παρέμβασή της στα τοπικά δρώμενα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.