Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Γ. Ορφανός «Θα αποδοθούν οι ευθύνες εκεί όπου υπάρχουν για το δυστύχημα στην Εγνατία Οδό»

Στον τόπο του δυστυχήματος που σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό, κοντά στον κόμβο της Βέροιας, μετέβη ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός. Ο κ. Ορφανός ενημερώθηκε για το τραγικό συμβάν που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι και να τραυματιστούν τουλάχιστον 20 άτομα ενώ τόνισε πως θα αποδοθούν οι ευθύνες εκεί όπου υπάρχουν.
«Για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, διενεργεί προανάκριση η αστυνομική διεύθυνση Ημαθίας. Ωστόσο, θέλω να τονίσω πως η επέμβαση, τόσο της ΕΛ.ΑΣ., όσο και της Πυροσβεστικής υπηρεσίας ήταν άμεση. Με κατάλληλες ενέργειες, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες και να προχωρήσουν σε εκτροπή της κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να αποφευχθούν τα χειρότερα», τόνισε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης.

Στη συνέχεια, ο κ. Ορφανός επισκέφτηκε το γενικό νοσοκομείο της Βέροιας και ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών από την διοικήτρια του νοσοκομείου, Αναστασία Μπούρτσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.