Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Μπασκετική "άλωση" της έδρας του Φ.Ο. Αριδαίας από τον Εύαθλο Μακεδόνες Πολυκάστρου

Εκπληκτική εμφάνιση από τον ΕΥΑΘΛΟ/ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ στον εναρκτήριο αγώνα για το Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης της Α’ κατηγ. Ανδρών Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. 2014 – 2015, που διεξήχθη στο Δ.Α.Κ. Αριδαίας του Ν. Πέλλας, με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα και τελικό σκορ 65 – 75.
Η ομάδα του Πολυκάστρου ξεκίνησε αποφασισμένη για την νίκη και από τα πρώτα λεπτά πήρε το προβάδισμα στο σκορ, χτίζοντας μια διαφορά πόντων, χωρίς να κινδυνέψει ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους με εξαίρεση το 3ο 10λεπτο όπου και μειώθηκε η διαφορά στους 4 π. (50 – 54).

Σημειώνεται ότι στην περσινή αγωνιστική περίοδο η ομάδα του Φ.Ο. Αριδαίας ήταν μία από τις τέσσερις φιναλίστ των play-offs της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Οι υπόλοιπες ήταν ΕΥΑΘΛΟΣ/ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ, Ε.Γ.Σ. ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ & Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ.

Τελικό σκορ 65 – 75 [ημίχρονο 31 – 38]

Τα δεκάλεπτα : 16 – 19, 15 – 19, 19 – 16 & 15 –21.

ΕΥΑΘΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (Παπαδόπουλος Γεώργιος & Ακριτίδης Γεώργιος) : Γκαντίδης Μιχάλης (2 π.), Σιώπκας Δημήτρης (15 π.), Ημερίδης Χαράλαμπος (30 π.), Πούλος Παναγιώτης (6 π.), Κούτουλας Κων/νος (2 π.), Πολυχρονίδης Τάσος (9 π./3 τρίποντα), Βαρβούτας Στυλ. (6 π.), Λέφας Ανδρέας (3 π./1 τρίποντο), Βακιρλής Δημ. (συμμετοχή), Τάτσης Παύλος (συμμετοχή), Κυρήκος Μηνάς (συμμετοχή).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : Αρβανίτης Γεώργιος & Μητώνας Γεώργιος.

Επόμενη αγωνιστική : ΕΥΑΘΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ – ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (18/10/2014 και Ω/18:00’) Κλειστό Γυμναστήριο Πολυκάστρου.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ site http://www.ekaskem.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.