Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Συνάντηση Γκουντενούδη με εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς

Συνάντηση εργασίας είχε ο Δήμαρχος Παιονίας με εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς, τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014 . Συζήτησαν το θέμα των προσωρινά φιλοξενούμενων αλλοδαπών στο Μεθοριακό Σταθμό της Ειδομένης καθώς και το θέμα των ελλείψεων που θα πρέπει άμεσα να καλυφθούν για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των μεταναστών. Στη συνάντηση παρούσα ήταν η Πρόεδρος της Ένωσης Τσελέκη Γεωργία και ο Γενικός Γραμματέας Ηλίας Παπαγεωργίου.
Αμέσως μετά τη συζήτηση ο κ. Γκουντενούδης αξιολόγησε ιδίοις όμμασι την υφιστάμενη κατάσταση και μίλησε με τον Διοικητή του Αστυνομικού τμήματος Ειδομένης ώστε να ενημερωθεί επαρκώς πάνω στο θέμα . Για το ζήτημα αυτό στο ίδιο σημείο έδωσαν το παρόν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Ανάπτυξης, Ενέργειας & Πολεοδομίας Αδαμόπουλος Ιωάννης, η Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού, Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης Πολιτίδου Εβελίνα και η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Ειδομένης Ξανθούλα Σουπλή.

Ο Δήμαρχος πρώτιστα, ρώτησε αν υπήρχαν κρούσματα κλοπής ή ασθενειών λαμβάνοντας αρνητική απάντηση από τον Διοικητή του τμήματος.

Μεταξύ άλλων εξέφρασε την ανησυχία του και ρώτησε αν μπορεί να παρέμβει για θέματα που χρήζουν άμεσης ανάγκης , έτσι ώστε να υπάρχει ασφάλεια για τους Δημότες της Παιονίας.

Την επόμενη μέρα, Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014 ο Δήμαρχος μετέβη στον Αστυνομικό Διευθυντή Κιλκίς Θωμά Σάνδρο για το ίδιο ζήτημα. Ζήτησε να υπάρξει συνεργασία τόσο από πλευράς αστυνομίας όσο και από πλευράς υπηρεσιών του Δήμου Παιονίας. Έλαβε τέλος, δεσμεύσεις από τον Αστυνομικό Διευθυντή Κιλκίς, ότι θα γίνουν απαραίτητες οι ενέργειες ώστε να εξασφαλιστεί η δημόσια ασφάλεια και υγεία.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.