Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

«Πρόσκληση σε Ημερήσια Εξόρμηση σε Επισκέψιμο Καστανεώνα στο Πάικο».

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων, το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων, το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας και Πολιτισμού του Δήμου Κιλκίς σε συνεργασία με το Γραφείο Περιβαλλοντικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης και τον Όμιλο «Οι Φίλοι της Φύσης» σας προσκαλούν σε ημερήσια εξόρμηση στις 08 Νοεμβρίου 2014 στο χωριό Καστανερή στο όρος Πάικο σε επισκέψιμο Καστανεώνα της οικοτεχνίας « Γλυκομαγεία».
Σκοπός της δράσης είναι η γνωριμία με το Πάικο, το μεγαλύτερο Καστανοδάσος της χώρας και προβολή της φυσικής ομορφιάς που ενισχύει την ψυχική υγεία και ενδυναμώνει την έννοια της συνεργασίας και της συνύπαρξης. Γνώση και ψυχαγωγία σε διαδρομές φυσικής αναψυχής, σε μονοπάτια που οδηγούν στο ποτάμι καθώς και γευσιγνωσία προϊόντων θα αποτελέσουν μέρος της δράσης μας.

Η αναχώρηση θα γίνει από την Πλατεία Ειρήνης 10.00 π.μ. για τους εκπαιδευτικούς που θα μετακινηθούν από το Κιλκίς και από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης 09.00π.μ. για όσους εκπαιδευτικούς θελήσουν να μετακινηθούν από τη Θεσσαλονίκη.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Κιλκίς, 21ης Ιουνίου 141, στον 5ο όροφο, στο Γραφείο Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων ή στο Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων μέχρι και τη Δευτέρα 04 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 13.00 μ.μ . Το κόστος συμμετοχής είναι 20 ευρώ και περιλαμβάνει μετακίνηση και φαγητό σε ταβέρνα της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.