Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν τρία άτομα στη Θεσσαλονίκη, με 8500 λαθραία πακέτα τσιγάρα

Στη σύλληψη τριών ατόμων που δραστηριοποιούνταν στην πώληση λαθραίων τσιγάρων, προέβησαν χθες (06.10.2014) το πρωί στη Θεσσαλονίκη, οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Κιλκίς, στο πλαίσιο της καταπολέμησης του παρεμπορίου λαθραίων τσιγάρων.
Πρόκειται για τρεις ημεδαπούς ηλικίας 69, 59 και 64 ετών (ένας άνδρας και δύο γυναίκες αντίστοιχα), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας σχετικά με την πώληση τσιγάρων.

Στην κατοχή των παραπάνω βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 714 πακέτα τσιγάρων χωρίς την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης τσιγάρων, τα οποία διέθεταν προς πώληση, ενώ στην κατοχή της 64χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον 7.900 λαθραία πακέτα τσιγάρων.

Τα ανωτέρω πακέτα τσιγάρων κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στις αρμόδιες Τελωνειακές Αρχές για τον καταλογισμό των διαφυγόντων δασμών.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.