Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

3ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος - Μαγική βραδιά στη Θεσσαλονίκη - Με τον “ΒηματίΖω” έτρεξε φέτος ο ΓΑΣ Κιλκίς

Μια αξέχαστη εμπειρία έζησαν περισσότεροι από 15.000 δρομείς, ηλικίας 12 έως 92 ετών, οι οποίοι συμμετείχαν στον 3ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και πλημμύρισαν την παραλιακή λεωφόρο και τους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από τον «Μ.Ε.Α.Σ. Τρίτων» υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., της AIMS, της Δ.Ε.Θ. - HELEXPO και του Οργανισμού «Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014».
Το φετινό νυχτερινό πάρτυ δρόμου στέφθηκε από πρωτοφανή επιτυχία, αφού οι εγγεγραμμένοι δρομείς έφτασαν τελικά τους 15.499 (3.030 εγγεγραμμένοι στον Ημιμαραθώνιο και 12.469 στο Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ.), εκπροσωπώντας 54 χώρες και συντρίβοντας όλα τα προηγούμενα ρεκόρ συμμετοχής. Στην πραγματικότητα, όμως, οι συμμετέχοντες ήταν ακόμα περισσότεροι αφού εκατοντάδες ενδιαφερόμενοι της τελευταίας στιγμής έτρεξαν αυθόρμητα στο πλευρό των υπόλοιπων δρομέων.

Η οικογένεια του Στίβου του ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ έτρεξε φέτος ενισχύοντας και προβάλλοντας τους σκοπούς και τις προσπάθειες του Συλλόγου ΑμεΑ βηματιΖΩ Κιλκίς με τους πρωταθλητές και τις πρωταθλήτριες του αλλά και “μεγαλύτερα παιδιά” όπως οι βετεράνοι του που έδωσαν «το παρών» στην ομολογουμένως υπέροχη βραδιά.

Στον αγώνα των 5 χλμ αγωνίστηκαν οι Πανελληνιονίκες Αιμίλιος Μαβίδης , Σωτηρία Καζαντζίδου, Ελένη Κωνσταντινίδου , Γιάννης Χαραλαμπίδης , Παυλος Παπαδόπουλος και μαζί τους οι Φανή Αβράμογλου , Αλέξανδρος Αλερού , Δημήτρης Καραμανίδης, Στέλλα Παρασκευά, Θεοδώρα Τραπεζίδου , Βασιλική Καραμανίδου , η προπονήτρια των Ακαδημιών του στίβου Νάντια Μπουρλούκα και ο έφορος στίβου Κυριάκος Αβράμογλου, ενώ στον ημιμαραθώνιο αγωνίστηκε ο βετεράνος Λάζαρος Σιδηρόπουλος .

Με την ολοκλήρωση του αγώνα ο Πρόεδρος του ΓΑΣ Κιλκίς Γιώργος Κωνσταντινίδης δήλωσε : “ Αθλητές πρωταθλητές και μικροί αθλητές του στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς ήταν απόψε στον ημιμαραθώνιο και αγωνίστηκαν προβάλλοντας τους σκοπούς του “ΒηματίΖω” φορώντας τις φανέλες του. Μπράβο στον σύλλογο που ξέρει να τιμά την τεράστια ιστορία του. Μπράβο σε όλους αυτούς που κάνουν μια τεράστια προσπάθεια με τα παιδιά του ΒηματίΖω. Οι αθλητές του ΓΑΣ Κιλκίς αγαπούν τον τόπο τους και το αποδεικνύουν παντού”







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.