Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Κιλκίς 28 Οκτωβρίου 2014: Παρέλαση για την 74η Εθνική Επέτειο του «ΟΧΙ»



Σήμερα 28 Οκτωβρίου 2014 εορτάστηκε η 74η Εθνική Επέτειος του «ΟΧΙ», υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Στις εκδηλώσεις, την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης κ. Στέφανος Αναγνώστου, ενώ παρών ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς κ. Περικλής Κολότσιος. 

Παρόντες ήταν επίσης ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κκ Εμμανουήλ, ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Δημήτριος Σισμανίδης, οι Βουλευτές Κιλκίς κ. Γεώργιος Γεωργαντάς, κ. Ειρήνη Αγαθοπούλου και κ. Θεόδωρος Παραστατίδης, οι Διοικητές των Σωμάτων Ασφαλείας, αρχές και φορείς της ευρύτερης περιοχής και πλήθος κόσμου. Τους εορτασμούς παρακολούθησε η Διοίκηση της 71 Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας «ΠΟΝΤΟΣ», και προσωπικό από το Επιτελείο και τις Μονάδες της.

Στο σύνολο των εκδηλώσεων συμμετείχαν ενεργά τμήματα του Σχηματισμού.

Στις 08:00 πραγματοποιήθηκε η επίσημη έπαρση της σημαίας στη ΛΑΦ ΚΙΛΚΙΣ από Διμοιρία.

Στις 10:30 Διμοιρία απέδωσε τιμές στον προαύλιο χώρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, πριν την έναρξη της επίσημης πανηγυρικής δοξολογίας.

Στο Μνημείο Εθνικής Αντίστασης έλαβε χώρα στις 11:15, επιμνημόσυνη δέηση, και κατάθεση στεφάνων.

Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με την παρέλαση πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων που άρχισε στις 12:00, επί της οδού 21ης Ιουνίου. 




.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.