Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Η εγκληματικότητα στην Κεντρική Μακεδονία το τελευταίο 24ωρο

Στο πλαίσιο γενικότερου επιχειρησιακού σχεδιασμού με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων, αλλά και την εξακρίβωση του νόμιμου της διαμονής, αλλοδαπών υπηκόων στη χώρα μας, περιπολούντες αστυνομικοί της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησαν κατά το τελευταίο 24ωρο συντονισμένους ελέγχους και προχώρησαν στη σύλληψη 8 ατόμων, για διάφορα αδικήματα.
Ειδικότερα:

· από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, συνελήφθη στην Εθνική Οδό Αθηνών - Ευζώνων, ένας 46χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο του Ι.Χ. Φορτηγού αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ξύλινο ρόπαλο (κλομπ), δύο μαχαίρια και μία αντιασφυξιογόνα μάσκα μετά φίλτρου και θήκης.

· από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, συνελήφθησαν στην Εθνική Οδό Αθηνών – Ευζώνων, δύο υπήκοοι FYROM ηλικίας 30 και 19 ετών, διότι σε έρευνα του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη και κατασχέθηκε μία συσκευασία που περιείχε 11,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

· από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης συνελήφθη, στην Κατερίνη Πιερίας, μία 46χρονη ημεδαπή, για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων.

Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο καταστήματος ιδιοκτησίας 61χρονου, διαπιστώθηκε να έχει εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία 30 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, καθώς και έναν κεντρικό ηλεκτρονικό υπολογιστή, ενώ η 46χρονη ενεργώντας ως «τσιλιαδόρος», αντιλαμβανόμενη τον αστυνομικό έλεγχο, χρησιμοποιώντας τον κεντρικό υπολογιστή, έσβησε από τις οθόνες των υπολογιστών τα παράνομα παίγνια που εμφανίζονταν.

Από τον χώρο του καταστήματος κατασχέθηκε ο κεντρικός ηλεκτρονικός υπολογιστής (server).

Ο 61χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος δε συνελήφθη και αναζητείται.

· από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Πιερίας και Σερρών, συνελήφθησαν δύο άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.

· από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας συνελήφθη ένα άτομο για παράβαση του νόμου περί όπλων. 

· από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας συνελήφθη ένα άτομο, ο οποίος εισήλθε παράνομα στην ελληνική επικράτεια, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε το διοικητικό μέτρο της απαγόρευσης εισόδου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπον αρμόδιους Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.