Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Α.Σ. ΑΙΑΣ στο «Παντελεήμονας running 2014»

Για 2η συνεχή χρονιά διοργανώθηκε στον Παντελεήμονα την Κυριακή 14/9 αγώνας δρόμου για όλες τις ηλικίες και με αποστάσεις των 10000μ., των 5000μ. καθώς και των 1000μ. για παιδιά δημοτικού και γυμνασίου. Ο καιρός έκανε το χατήρι διοργανωτών και αθλητών και οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα.
Αν και πολύ νωρίς στην αγωνιστική χρονιά και με το τμήμα στίβου του Α.Σ. ΑΙΑΣ να έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις μόλις την Παρασκευή, ο σύλλογος συμμετείχε στους αγώνες στηρίζοντας, όπως πάντα, τις προσπάθειες που γίνονται στον νομό.

Στα 10000μ. την 1η θέση κατέκτησε η Ραχήλ Νικολαΐδου. Η νεαρή δρομέας είχε έντονο συναγωνισμό αλλά κατάφερε τελικά να φτάσει στη νίκη με χρόνο 49.34.

Στην ίδια απόσταση στην κατηγορία των ανδρών, ο Σταύρος Κατσαρώνας με χρόνο 50.25 που αποτελεί ρεκόρ για τον ίδιο τερμάτισε στην 22η θέση.

Στα 5000μ. αγωνίστηκε ένας νέος αθλητής του συλλόγου, ο Κυριάκος Σαχπεκίδης, ο οποίος έχοντας στα «πόδια» του ελάχιστες προπονήσεις κατάφερε με χρόνο 26.08 να τερματίσει 5ος κάνοντας μία πολύ καλή εμφάνιση.

Οι «μικροί» του συλλόγου αγωνίστηκαν στα 1000μ. των δημοτικών σχολείων παίρνοντας έτσι μία «γεύση» από αγώνες και νιώθοντας τη χαρά του συναγωνισμού και της προσπάθειας, βασικός στόχος του «Αίαντα» σε αυτές τις ηλικίες όπου προτεραιότητα δίνεται στη σωστή εκμάθηση που προσφέρεται στον Α.Σ. ΑΙΑΣ ώστε τα αποτελέσματα να έρθουν στην ηλικία που πρέπει για τους αθλητές/τριες. Τα παιδιά που αγωνίστηκαν ήταν οι: Καρακεζίδου Ελένη, Αμανατίδου Ελένη, Αμανατίδου Κωνσταντίνα, Χνιτίδης Σάββας, Αλέξογλου Δήμητρα, Παυλίδης Βαγγέλης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.