Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Σε Αγώνες ΜΜΑ σε κλουβί το Kinesis Fight Club Kilkis

Σημαντική εμπειρία απέκτησε η αθλήτρια του Kinesis Fight Club Νίκη Ποζίδου σε επαγγελματικούς αγώνες ΜΜΑ (Μεικτά Μαχητικά Αθλήματα) στην Θεσσαλονίκη το προηγούμενο Σάββατο. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στην Πύλη Αξιού με πάνω από 4000 θεατές. Η αθλήτρια του Kinesis συμμετείχε για πρώτη φορά σε αγώνες τέτοιου είδους με κανονισμούς που επιτρέπουν και τις ρίψεις εκτός τον χτυπημάτων. Έδωσε μια πολύ σκληρή μάχη εναντίον μιας πολύ έμπειρης αθλήτριας, δυστυχώς όμως έχασε στα σημεία τον αγώνα. 

Την συνόδευε η προπονητική ομάδα του Kinesis, Κώστας Χασίδης και Αντώνης Γιαννακίδης. Η επόμενη διοργάνωση που θα συμμετέχει η Νίκη θα είναι στην Γερμανία στο Ρόστοκ, που θα αγωνιστεί σε επαγγελματική βραδιά Kick Boxing με τη συνοδεία του προπονητή Κώστα Χασίδη. 

Το Kinesis Fight Club ξεκινά τη σεζόν με πολύ πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα, όπως συμμετοχή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Kyokushin Karate με τους αθλητές Δημήτρη Μπακόλα και Σωτήρη Μπογιατζάκη. Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Kinesis εντάχτηκαν πλέον δίπλα στα ήδη υπάρχοντα προγράμματα όπως το Kyokushin Karate, Kick Boxing και Muay Thai τα προγράμματα ΜΜΑ και η Αυτοάμυνα για Γυναίκες. Το Kinesis Fight Club ευχαριστεί τον χορηγό του, την εταιρία καλλυντικών Bionike και τον εκπρόσωπο της κ. Κώστα Κατσιάνο όπως και τον κ. Ηρακλή Θεοδωρίδη από το κατάστημα αθλητικών ειδών Πανοραμίξ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.