Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Λ. Γρηγοράκος στην Παιονία

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014 ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος επισκέφθηκε τα νοσηλευτικά ιδρύματα του Νομού μας για να έχει άμεση αντίληψη της κατάστασής τους. Προηγήθηκε επίσκεψη στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κιλκισίου, μετά δε την επίσκεψη στο Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Γουμένισσας επισκέφθηκε και τον οικείο Μητροπολίτη κ.κ. Δημήτριο.

Η εδώ παρουσία του Υπουργού σηματοδότησε νέο ξεκίνημα για το Νοσοκομείο Γουμένισσας – ΚΥ. Υποσχέθηκε άμεσες λύσεις για τις ειδικότητες παιδιάτρου, καρδιολόγου, ορθοπεδικού και δρομολόγησε τοποθέτηση αναισθησιολόγου. Με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο εξέφρασε τη βούληση της Κυβέρνησης, και ειδικότερα του Υπουργείου του, για τη συνέχιση της λειτουργίας των δομών υγείας του τόπου μας. Διαπίστωσε, πως το Νοσοκομείο Γουμένισσας παρέχει υψηλές υπηρεσίες υγείας στον ακριτικό Δήμο μας, και δεσμεύτηκε για την περαιτέρω αναβάθμισή του.

Φαίνεται να δικαιώνονται οι προσπάθειες που κατέβαλαν θεσμικοί φορείς και πρόσωπα του Νομού μας για να αναδειχθούν τα προβλήματα στον τομέα υγείας της περιοχής μας και να δοθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις.

Στον αγώνα συνέβαλαν ο Δήμαρχος Παιονίας, ο Διοικητής και ο αναπληρωτής Διοικητής του ιδρύματος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο τ. βουλευτής Γ. Φραγγίδης, το Σωματείο των εργαζομένων στο Νοσοκομείο, το επιστημονικό του συμβούλιο, γιατροί, σύλλογοι, φορείς και οι Νομαρχιακές Επιτροπές κομμάτων (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ), τα έντυπα και ηλεκτρονικά τοπικά Μέσα Ενημέρωσης .

Ιδιαίτερα υπογραμμίζεται η παρέμβαση του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Γουμενίσσης κκ Δημητρίου και του βουλευτή Γ. Γεωργαντά προς τον Υπουργό Υγείας κ Βορίδη. Ο βουλευτής ανέδειξε το θέμα και στη Βουλή.

Ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Χ. Γκουντενούδης εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου και ο Αντιδήμαρχος Υγείας κ. Ι. Αλίρης εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη θετική εξέλιξη των θεμάτων που προαναφέρθηκαν και ευχαριστούν θερμά όλους όσους συμπαρατάχθηκαν και βοήθησαν στον σχετικό αγώνα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.