Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Επίσκεψη Ειρήνης Αγαθοπούλου στο Δήμαρχο Κιλκίς

Ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Δημήτρης Σισμανίδης δέχθηκε σήμερα την επίσκεψη της βουλευτή ν. Κιλκίς κας Ειρήνης – Ελένης Αγαθοπούλου και είχαν συνεργασία για θέματα που αφορούν το Δήμο Κιλκίς.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς αναφέρθηκε στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που βιώνει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, στην αναντιστοιχία πόρων και αρμοδιοτήτων, που δυσχεραίνουν επιπρόσθετα τη λειτουργική και οικονομική διαχείριση του Δήμου, και τόνισε ότι είναι αποφασισμένος να παλέψει για την ανατροπή αυτής της δυσχερούς κατάστασης, ακόμη και να συγκρουστεί με την κεντρική Διοίκηση προκειμένου να παραχθεί ουσιαστικό έργο στο Δήμο Κιλκίς.

Ο κ. Σισμανίδης υπογράμμισε ιδιαίτερα ότι ο Δήμος Κιλκίς έχει ανάγκη από ειλικρινείς συμμάχους που θα ενδυναμώσουν και θα εμβαθύνουν τη θεσμική συνεργασία για την προάσπιση των κοινών συμφερόντων του τόπου και των πολιτών.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι είναι απαραίτητη η συνεννόηση και η συνεργασία τους για τα μείζονα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Κιλκίς

Με την ευκαιρία έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, η κα Αγαθοπούλου ζήτησε και είχε ενημέρωση για τη σχολική στέγη, για τη λειτουργική κατάσταση στα διδακτήρια του Δήμου και την κάλυψη της θέρμανσης τους χειμερινούς μήνες.

Η πρώτη συνάντηση γνωριμίας του Δημάρχου Κιλκίς με τη βουλευτή κα Ειρήνη – Ελένη Αγαθοπούλου έγινε σε φιλικό κλίμα και κρίνεται ιδιαίτερα εποικοδομητική.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.