Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

"Θα σας εμποδίσουμε με κάθε τρόπο"

Καταγγελία Σωματείου Εργαζομένων Γ.Ν. Γουμένισσας για τον Διοικητή 4ης Υ.ΠΕ. κ. Θρασύβουλο Βεντούρη
Αξιότιμε κ. Υπουργέ,
Μετά και την ενημέρωση που είχαμε από βουλευτές του νομού μας και από το Υπουργείο Υγείας για την πρόθεση μέχρι τώρα και εισήγηση πλέον προς το ΚΕΣΥΠΕ του Διοικητή 4ης Υ.ΠΕ κ. Βεντούρη, να κλείσει την χειρουργική κλινική και το χειρουργείο του νοσοκομείου μας, ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την επικίνδυνη μεθόδευση του για την πλήρη μετατροπή του νοσοκομείου μας σε χρονίων παθήσεων.
Κατά την επίσκεψη του τότε υπουργού Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη στο νοσοκομείο μας, ενώπιον του κ. Βεντούρη δεσμεύτηκε o υπουργός για την συνέχιση της λειτουργίας του νοσοκομείου μας με την υφιστάμενη δομή και χρήση και την μετατροπή 10 μόνο κλινών σε χρονίως πασχόντων.

Πλέον όμως ο κ. Βεντούρης αλλοιώνοντας την δέσμευση εκείνη, μεθοδεύει το κλείσιμο του νοσοκομείου μας και την ολοσχερή μετατροπή του σε γηροκομείο.

Εκτός αυτού, ο διοικητής της 4ης Υ.ΠΕ. κ. Βεντούρης, ουσιαστικά οδηγεί σε de facto αναστολή της λειτουργίας του νοσοκομείου μέσω της απαξίωσης του με την πολιτική υποστελέχωσης και υποχρηματοδότησης που εφαρμόζει.

Ενώ είναι γνωστό στον κ. Βεντούρη το γεγονός ότι δεν υπάρχει πλέον αναισθησιολόγος, εκείνος διατρανώνει την πρόθεση του να κλείσει το χειρουργείο μέσω της μην έγκρισης από εκείνον για την κάλυψη της ανάγκης αυτής.

Επιστέγασμα των παραπάνω και της εμπάθειας του απέναντι στο νοσοκομείο μας και τους εργαζόμενους είναι το γεγονός ότι ο κ. Βεντούρης, αρνήθηκε μετά από εισήγηση μάλιστα του αντιπροέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, τη συνάντηση του σωματείου εργαζομένων Γ.Ν. Γουμένισσας μαζί του.

Εκτελεί ένα σχέδιο εξόντωσης του ιστορικού μας ιδρύματος, παραγνωρίζοντας το γεγονός ότι το Γ.Ν. Γουμένισσας όπως και εκείνο του Κιλκίς, κατετάγησαν μεταξύ των πέντε (5) καλύτερων στην κατηγορία τους για το έτος 2013 με βάση τα κριτήρια που έθεσε το υπουργείο.

Το Γ.Ν. Γουμένισσας λειτουργεί τόσες δεκαετίες παρέχοντας αξιοπρεπέστατες υπηρεσίες υγείας στους συμπολίτες μας. Ακόμη και τώρα μέσα στην δύσκολη οικονομική συγκυρία, προσφέρουμε αγόγγυστα τις πολύτιμες υπηρεσίες μας στον κόσμο της περιοχής.

Εν κατακλείδι, Εμείς ως Εργαζόμενοι του Νοσοκομείου μας, με ΣΥΣΣΩΜΗ την Τοπική Κοινωνία και όλους τους Φορείς της Περιοχής, δηλώνουμε απερίφραστα ότι θα εμποδίσουμε ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ αυτήν την επικίνδυνη πολιτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.