Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Θα πάνε διήμερη εκδρομή στην Αδριανούπολη

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ, πραγματοποιεί Διήμερη Εκδρομή στην ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ με ημέρα αναχώρησης Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014 και επιστροφή την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014 (1 Διανυκτέρευση)

Για πληροφορίες – εγγραφές στα τηλέφωνα 2341076595 (Γραφείο Συλλόγου) και 6974797163 – 6974301394 κο Ξηρουδάκη Ευστράτιο και κο Σερασκέρη Νικόλαο αντίστοιχα και προσωπικά ώρες Γραφείου Τετάρτη και Σάββατο 10-12.

Τιμή συμμετοχής 60 Ευρώ κατά άτομο.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας εγγραφής – πληρωμής, μέχρι συμπληρώσεως των θέσεων ενός λεωφορείου. (Προηγούνται οι οικονομικά τακτοποιημένοι συνάδελφοι)

1 σχόλιο:

  1. Παρακαλώ, διορθώστε σε Αδριανούπολη, χωρίς -ν-.
    Αντιγράφω απόσπασμα από τη στήλη ''Γράψε... λάθος'' της Κυριακής 29 Ιουνίου 2014 του συνεργάτη σας Σπύρου Καρτσώνη:
    «''Το 2ήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Ανδριανούπολη''.
    Πρόκειται για τη γνωστή πόλη της Τουρκίας στην Ανατολική Θράκη, η οποία υπήρξε από τις σημαντικότερες της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Η ονομασία προέρχεται από τον Ρωμαίο αυτοκράτορα Αδριανό, ο οποίος την εξωράισε. Άρα η σωστή ονομασία είναι Αδριανούπολη (χωρίς -ν-) < Αδριανός + πόλις».
    Όπως και να΄ χει, πάντως, να περάσετε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.