Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Αυτοί είναι οι νέοι Αντιδήμαρχοι και Εντεταλμένοι Σύμβουλοι του Δήμου Παιονίας

Με απόφαση του Δημάρχου Παιονίας κ. Χρήστου Γκουντενούδη ορίστηκαν σήμερα, Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου, οι νέοι έξι Αντιδήμαρχοι και τους μεταβιβάστηκαν σαφώς καθορισμένες αρμοδιότητές, όπως αυτές προκύπτουν από τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) του Δήμου Παιονίας.
Συγχρόνως, με την υπ' αριθμ. 60/2014 Απόφαση του νέου Δημάρχου Παιονίας ορίστηκαν με ρητή εντολή τρεις δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας ως Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Παιονίας και τους ανατίθενται χωρίς αμοιβή καθήκοντα εποπτείας των υπηρεσιών και συντονισμού συγκεκριμένων θεματικών δράσεων που θα ασκούνται σε συνεννοήση με το Δήμαρχο και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους.

Πιο συγκεκριμένα, ορίζονται:

1. Ο κ. ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ ως Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών – Διαφάνειας – Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

2. Ο κ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ ως Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Ανάπτυξης, Ενέργειας & Πολεοδομίας

3. Ο κ. ΜΕΜΕΤΖΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ ως Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Φωτισμού, Περιβάλλοντος και Πρασίνου

4. Η κ. ΠΟΛΙΤΙΔΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ως Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού, Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης

5. Ο κ. ΑΛΙΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΝΔΡΕΑ ως Αντιδήμαρχο Απασχόλησης & Υγείας

6. Η κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΜΑΤΘΑΙΟΥ ως Αντιδήμαρχος Γεωργίας - Κτηνοτροφίας

Επίσης, ορίζονται οι παρακάτω Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με τις εξής αρμοδιότητες:

1. Η κα. ΔΟΥΜΟΥ ΕΛΕΝΗ ορίζεται Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος στους τομείς Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς, με αρμοδιότητα στους παραπάνω τομείς και εξουσιοδοτείται για την υπογραφή των σχετικών με τα ανωτέρω θέματα εγγράφων και την εποπτεία των αντιστοίχων υπηρεσιών (πλην χρηματικών ενταλμάτων).

2. Ο κ. ΓΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ορίζεται Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος στον Τομέα της Πολιτικής Προστασίας και εξουσιοδοτείται για την υπογραφή των σχετικών με τα ανωτέρω θέματα εγγράφων και την εποπτεία των αντιστοίχων υπηρεσιών (πλην χρηματικών ενταλμάτων).

3. Ο κ. ΠΑΜΠΟΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ορίζεται Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος στον Τομέα Λαϊκών Αγορών και εξουσιοδοτείται για την υπογραφή των σχετικών με τα ανωτέρω θέματα εγγράφων και την εποπτεία των αντιστοίχων υπηρεσιών (πλην χρηματικών ενταλμάτων).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.