Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Οι εκδηλώσεις της Εμποροπανήγυρης Κιλκίς

Με επιτυχία στέφθηκαν και οι φετινές εκδηλώσεις της Εμποροπανήγυρης Κιλκίς. Παρά τα φθινοπωρινά συννεφιάσματα του καιρού, οι πολίτες του Δήμου Κιλκίς και οι επισκέπτες συμμετείχαν μαζικά στα δρώμενα που διοργάνωσε ο Δήμος Κιλκίς στο πλαίσιο του εμπορικού – οικονομικού θεσμού και αφέθηκαν στην πενθήμερη γοητεία του.
Οι πάγκοι με εκθέματα τροφίμων, ένδυσης, υπόδησης, με παιχνίδια και διάφορα είδη στους χώρους πέριξ του Δημαρχείου, προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των πολιτών για φθηνές και καλές αγορές προϊόντων.

Σύμφωνα με τα πρώτα οικονομικά στοιχεία, στο εμπορικό τμήμα της Εμποροπανήγυρης συμμετείχαν σε ποσοστό 40% Κιλκισιώτες εκθέτες έμποροι και επαγγελματίες ενώ ανάλογο ήταν και το ποσοστό ως προς τη συμμετοχή εκθετών τοπικών επιχειρήσεων και βιοτεχνιών.

Στο πλαίσιο των παράλληλων δραστηριοτήτων, εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση των μικρών και μεγάλων πολιτών την ''ημέρα παιδιού'' στην κεντρική οδό της 21ης Ιουνίου αλλά και η παρουσία των φιλότεχνων στα εγκαίνια της 1ης έκθεσης εικαστικών των μελών του Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού Συνόλου ''Πόλις''. Την έκθεση εγκαινίασε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Δημήτριος Τσαντάκης. (Παρενθεντικά η έκθεση θα λειτουργήσει έως την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου από τις 11 π.μ. έως τις 2 μ.μ. και από τις 7 μ.μ.μ. έως τις 9 μ.μ.)

Κορυφαία εκδήλωση αποτέλεσε η υποδοχή της 12ης πανελλήνιας λαμπαδηδρομίας εθελοντών αιμοδοτών του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς την οποία χαιρέτισε ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Δημήτρης Σισμανίδης. Ο Δήμαρχος Κιλκίς έδωσε θερμά συγχαρητήρια στους εθελοντές αιμοδότες του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς για το θεάρεστο έργο τους και υπογράμμισε ότι αυτή η αλυσίδα αγάπης και αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο θα πρέπει να ισχυροποιηθεί με τη συμμετοχή και νέων αιμοδοτών.

Σημειωτέον, ότι εξαιτίας της κακοκαιρίας αναβλήθηκε η συναυλία της Α. Πρωτοψάλτη – Ε. Αρβανιτάκη καθώς και η αθλητική εκδήλωση των γυμναστηρίων της πόλης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.