Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Συγχαρητήρια Αντιπεριφέρειας Κιλκίς για τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές

"Σε όλους εσάς τους νέους και τις νέες που έχετε πετύχει στις Πανελλήνιες εξετάσεις και καταφέρατε με πολλές θυσίες να εισαχθείτε σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, στρατιωτικές ή σχολές της αστυνομίας απευθύνουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια. Η κατάκτηση είναι αποτέλεσμα αγώνα. Στους γονείς σας, τους εκπαιδευτικούς και όλους όσους ήταν δίπλα σας σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια αξίζουν επίσης τα εύσημα.
Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι με τον ίδιο ενθουσιασμό, δύναμη και συνέπεια θα συνεχίσετε και θα ολοκληρώσετε τις σπουδές σας στο πανεπιστήμιο ή τις τεχνολογικές σχολές ή όπου αλλού έχετε εισαχθεί και να επιστρέψετε για να δημιουργήσετε στον ακριτικό νομό μας που σας έχει ιδιαίτερη ανάγκη.

Σε όλους εσάς τους νέους και τις νέες που θα ακολουθήσετε άλλη επαγγελματική κατεύθυνση, άλλη επιλογή μετά το αποτέλεσμα των πανελληνίων εξετάσεων απευθύνουμε τις πιο θερμές μας ευχές για την καλύτερη επιτυχία σε ότι παραγωγικό επιλέξετε.

Η ελληνική κοινωνία και κυρίως η μικρή τοπική κοινωνία μας που εμείς οι μεγαλύτεροι πολλές φορές πληγώσαμε σας χρειάζεται όλους και όλες. Η δική μας αλυσίδα δε θέλει να λείπει κανένας κρίκος της και ο κάθε νέος πρέπει να παίξει το δικό του σημαντικό ρόλο στον αγαπημένο τόπο μας."


Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΟΛΟΤΣΙΟΣ

ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΠΑΥΛΟΣ ΘΩΜΑΙΔΗΣ

ΑΝΔΡΈΑΣ ΒΕΡΓΙΔΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.