Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος σχηματίστηκε σε βάρος δύο ατόμων σε χωριό του Κιλκίς

Δικογραφία σχηματίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, σε βάρος ενός 52χρονου ημεδαπού και ενός 27χρονου ημεδαπού (πατέρας και υιός), για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Ειδικότερα, χθες (26.09.2014) το πρωί, σε χωριό του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Κιλκίς διαπιστώθηκε ότι ο 27χρονος κατείχε μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή τον Ιανουάριου του 2012 στη Θεσσαλονίκη.

Επιπλέον, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το παραπάνω όχημα το αγόρασε ο 52χρονος πατέρας του από άγνωστο άνδρα πριν από δύο χρόνια περίπου.

Η δίκυκλη μοτοσικλέτα κατασχέθηκε, προκειμένου να αποδοθεί στην 27χρονη νόμιμη ιδιοκτήτρια της.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.