Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

"Επίσκεψη Υπουργού Υγείας κ. Γρηγοράκου στο νομό Κιλκίς"

Υπογράφει, ο Σταμάτης Παπουλίδης
Γραμματέας ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κιλκίς 
Την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014, ο Αν. Υπουργός Υγείας κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος επισκέφθηκε τον νομό Κιλκίς, καλεσμένος της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κιλκίς και του μέλους της ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ και Γραμματέα τομέα ΕΒΕ κ. Γιώργου Φραγγίδη.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στο νομό είδε πρώτα τον Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Εμμανουήλ με τον οποίο είχε εκτενή συζήτηση.

Έπειτα επισκέφθηκε μαζί με τον Υποδιοικητή της 4ης Υ.ΠΕ κ. Παύλο Παπαδόπουλο το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς και επιθεώρησε τους χώρους του ιδρύματος συνοδευόμενος από τον Διοικητή κ. Θέμη Ανθρακίδη, συνομιλώντας παράλληλα με ιατρούς, εργαζομένους και ασθενείς.

Κατά την διάρκεια ανοιχτής σύσκεψης στην οποία προήδρευσε σε χώρο της νέας πτέρυγας του νοσοκομείου, στην οποία συμμετείχαν οι θεσμικοί, υπηρεσιακοί και αιρετοί εκπρόσωποι των εργαζομένων, δεσμεύτηκε επί συγκεκριμένων ζητημάτων που αφορούν την ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς με ιατρικό προσωπικό αλλά και την στήριξη όσον αφορά την χρηματοδότηση του.

Παρόντες στην αίθουσα κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ήταν και ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς κ. Περικλής Κολότσιος και ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Σισμανίδης.

Αναγνωρίζοντας το έργο που επιτελείται από το νοσηλευτικό ίδρυμα του Κιλκίς, εξήρε την προσφορά των εργαζομένων και της Διοίκησης του Νοσοκομείου με την προσπάθεια των οποίων στην αξιολόγηση του Υπουργείου Υγείας βρέθηκε στα πέντε καλύτερα της χώρας στην κατηγορία του καθώς εκπληρώνει όλους τους στόχους που τίθενται παρά τις δύσκολες συνθήκες που βιώνει η χώρα.

Επίσης, έδειξε ιδιαίτερη ενδιαφέρον στα έργα που ολοκληρώνονται, καθώς επιτέλους θα λειτουργήσει η Τρίτη Πτέρυγα με εξοπλισμό ύψους 5,5 εκ. ευρώ όπως επίσης και τα νέα μαγειρεία του ιδρύματος μέσω διασυνοριακού προγράμματος INTERREG.

Εν συνεχεία ο Υπουργός επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου όπου και τον υποδέχθηκε ο Διευθυντής κ. Περπερίδης και το προσωπικό αλλά και ο Δήμαρχος κ. Γκουντενούδης. Εκεί, συνομίλησε με το προσωπικό και χαρακτήρισε το Κέντρο Υγείας ως πρότυπο για τα δεδομένα της χώρας.

Έπειτα μετέβη στο Νοσοκομείο Γουμένισσας όπου τον υποδέχθηκε ο Αναπληρωτής Διοικητής κ. Στυλιανός Βαμβίνης, το προσωπικό και οι εκπρόσωποι των εργαζομένων του ιδρύματος και φορείς της περιοχής.

Στη διάρκεια της ομιλίας του, είπε ενώπιον όλων ότι το Νοσοκομείο ΔΕΝ κλείνει, ΔΕΝ σταματά η λειτουργία του χειρουργείου και ΔΕΝ υποβαθμίζεται.

Απεναντίας, ενδυναμώνεται η παρουσία του και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ενισχυθεί περαιτέρω σύμφωνα με τις ανάγκες του.

Στη συνάντηση του με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κ.κ. Δημήτριο, ο Υπουργός τον διαβεβαίωσε ότι το νοσοκομείο για το οποίο ο Σεβασμιώτατος έχει ιδιαίτερη ευαισθησία, θα συνεχίσει να υπάρχει.

Τέλος, διοργανώθηκε από την ΝΕ ΠΑΣΟΚ εκδήλωση στο Κέντρο Νεότητας Γουμένισσας με κεντρικό ομιλητή τον κ. Γρηγοράκο και παρουσία πλήθους κόσμου από την περιοχή.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του επικεντρώθηκε στην ιδεολογική και πολιτική αυτοτέλεια του ΠΑΣΟΚ σε σχέση με τον έτερο κυβερνητικό φορέα και στο γεγονός ότι η αναγκαστική αυτή συγκατοίκηση έγινε διότι η χώρα βρέθηκε στα όρια της χρεωκοπίας.

Εκείνοι οι οποίοι βολεύτηκαν τα καλά χρόνια της χώρας επί διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και μάλιστα ψήφισαν και το πρώτο μνημόνιο, τώρα έφυγαν από το χώρο και στρέφονται σε εύκολες λύσεις με μοναδικό όμως γνώμονα την προσωπική πολιτική τους επιβίωση.

Οι παραμένοντες στο χώρο μας, δείχνουν υπευθυνότητα και συνέπεια απέναντι στα κελεύσματα του λαϊκισμού βλέποντας το ΠΑΣΟΚ ως μια δύναμη σταθερότητας για τη χώρα.

Άμεσος στόχος μας η δημιουργία της Δημοκρατικής Παράταξης με ραχοκοκαλιά πάντα το ΠΑΣΟΚ.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι διεργασίες για το επικείμενο συνέδριο όπου καλούμαστε όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες να συμμετάσχουμε για την ανασύσταση και την ανασυγκρότηση της Παράταξης.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.