Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

«Άνθρακας ο θησαυρός» λέει ο Παραστατίδης

Δελτίο τύπου Θ. Παραστατίδη
Με αφορμή τη μετάβαση πολυπληθούς Κυβερνητικής αντιπροσωπείας στην Γαλλία, για την συνάντηση με την Τρόικα αλλά και την ομιλία του Πρωθυπουργού στην ΔΕΘ, ο Βουλευτής Θ. Παραστατίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Οι μεγάλες προσδοκίες των Ελλήνων πολιτών που δημιουργήθηκαν από την σημερινή Κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ενόψει των συναντήσεων της Ελληνικής αντιπροσωπείας στο Παρίσι και από την ομιλία του Πρωθυπουργού Α. Σαμαρά στην Θεσσαλονίκη αποδείχθηκαν φρούδες.

Καμία σημαντική, δυστυχώς, προσδοκία δεν εκπληρώθηκε από την συνάντηση στο Παρίσι. Καμία σημαντική είδηση δεν προέκυψε από την ομιλία του Πρωθυπουργού στην ΔΕΘ.

Κάνω αυτή την επισήμανση διότι όλες αυτές τις ημέρες, στελέχη και παράγοντες της Συγκυβέρνησης συνεπικουρούμενοι από τα μεγάλα ΜΜΕ, προπαγάνδιζαν για τις μεγάλες επιτυχίες και επιτεύγματα που αναμένονταν προς όφελος του Ελληνικού λαού.

«Άνθρακας ο θησαυρός», όπως απεδείχθη. Περιορίστηκαν, λοιπόν, σε μια μόνο ανακοίνωση για μείωση του φόρου πετρελαίου κατά 10 λεπτά, την στιγμή μάλιστα που είχαμε αύξηση τα τελευταία τρία χρόνια της τιμής του κατά 400 %.

Είναι πρωτοφανές η Κυβέρνηση να προσπαθεί να κυβερνήσει, υπό αυτές τις συνθήκες που βρίσκεται η χώρα, με ανακοινώσεις και διαπιστώσεις. Σε μια περίοδο όπου οι Έλληνες πολίτες βιώνουν τραγικές και πρωτόγνωρες καταστάσεις ανάλογες των οποίων δεν υπήρξαν ούτε στην περίοδο της κατοχής.

Η πολιτική που ασκείται σήμερα με την υπερφορολόγηση της μικρομεσαίας τάξης και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που είχε ως αποτέλεσμα το κλείσιμο 250 χιλιάδων επιχειρήσεων και ταυτόχρονα ο αφανισμός της γεωργίας και κτηνοτροφίας της χώρας, η υποβάθμιση των παροχών υγείας και παιδείας προς τους πολίτες, είναι ορισμένες από τις πρακτικές και μεθόδους που εφαρμόζει η κυβέρνηση και που έχουν ισοπεδώσει όλους τους παραγωγικούς τομείς της χώρας.

Επιπλέον, η πολιτική αυτή οδήγησε 2 και πλέον εκατομμύρια συμπολιτών μας στην ανεργία, στην αφαίμαξη 45 δις από μισθούς και συντάξεις και 23 δις από τα ασφαλιστικά ταμεία, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΑΣΑ.

Εν ολίγοις, αυτά είναι τα αποτελέσματα της πολιτικής της σημερινής Κυβέρνησης, η οποία, μάλιστα, επιζητεί χρόνο παραμονής στην εξουσία έως την εξάντληση της θητείας της, προκειμένου να συνεχίσει την καταστροφική και αδιέξοδη σημερινή πολιτική για την χώρα και τους πολίτες.

Τέλος, αυτό που θέλω να επισημάνω και είναι λυπηρό σαν γεγονός, είναι ότι το ΠΑΣΟΚ με την σημερινή του ηγεσία συμβάλει εξίσου στην σημερινή καταστροφική πολιτική. Θεωρείται κατάντια να σύρεται πίσω από πολιτικές, πρακτικές και συμπεριφορές της ΝΔ του Άδωνη Γεωργιάδη, του Μάκη Βορίδη, του Αργύρη Ντινόπουλου, της Σοφίας Βούλτεψη και άλλων.

Αυτές τις πολιτικές υπερασπίζεται σήμερα η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ γι αυτό και ο κόσμος που ψήφιζε και στήριζε διαχρονικά το σοσιαλιστικό κίνημα, το εγκατέλειψε, μη μπορώντας πλέον να ανεχθεί τη συντηρητική στροφή που έχει επιλέξει και ακολουθεί. Φαινόμενο που θα ενταθεί στις επόμενες Εθνικές Εκλογές.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.