Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Επίσκεψη Γεωργαντά στα Γενικά Αρχεία του Κράτους και στη Δημόσια Βιβλιοθήκη στο Κιλκίς

Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Ενημερωτικές επισκέψεις στα Γενικά Αρχεία του Κράτους και στη Δημόσια Βιβλιοθήκη στο Κιλκίς πραγματοποίησε τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου ο βουλευτής Γιώργος Γεωργαντάς στο πλαίσιο των συνεργασιών του για την επίλυση θεμάτων λειτουργικότητας των ως άνω υπηρεσιών.
Υπενθυμίζουμε ότι οι υπηρεσίες αυτές αντιμετώπισαν έντονο πρόβλημα υποστελέχωσης, το οποίο διευθετήθηκε εκ των ενόντων με την απόσπαση τριών υπαλλήλων στη Δημόσια Βιβλιοθήκη και ενός στα Γενικά Αρχεία με υποστήριξη των σχετικών αιτημάτων από τον Βουλευτή Κιλκίς προς τις αρμόδιες αρχές.
Στην υπηρεσία των Γενικών Αρχείων ο κ. Γεωργαντάς ενημερώθηκε και διαπίστωσε την άμεση αναγκαιότητα μεταστέγασης. 

Από τα Γενικά Αρχεία υποβλήθηκε ήδη επίσημο αίτημα προς την Εργατική Εστία, το τριόροφο κτήριο της οποίας στο κέντρο της πόλης παραμένει εδώ και μεγάλο διάστημα κενό.

Για τον ίδιο σκοπό ο κ. Γεωργαντάς είχε πραγματοποιήσει διερευνητική επίσκεψη στον ΟΑΕΔ Κιλκίς όπου συνεργάστηκε με την προϊσταμένη των υπηρεσιών του Οργανισμού στο νομό τόσο σε θέματα λειτουργικότητας, όσο και της πορείας υλοποίησης των προγραμμάτων απασχόλησης του Οργανισμού στο ν. Κιλκίς.

Ο κ. Γεωργαντάς θα μεταφέρει προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας αλλά και προς τη διοίκηση της Εργατικής Εστίας το αίτημα μεταστέγασης των Γενικών Αρχείων, υποστηρίζοντας την αναγκαιότητα άμεσης ικανοποίησής του καθώς πέραν της λειτουργικής αναβάθμισης των Γενικών Αρχείων στο Κιλκίς θα συμβάλλει και στην εξοικονόμηση δημόσιας δαπάνης (κόστος ενοικίου).

Στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Κιλκίς ο κ. Γεωργαντάς είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει με ικανοποίηση ότι μετά την απόσπαση τριών υπαλλήλων, αναβαθμίστηκε το έργο της καθώς μπορεί να λειτουργεί πλέον και δυο απογεύματα, πέραν του πρωινού ωραρίου της. Ο Βουλευτής του νομού δεσμεύτηκε να παράσχει κάθε υποστήριξη σε αιτήματα περαιτέρω αναβάθμισης των υπηρεσιών της καίριας για την πολιτιστική ζωή της πόλης και του νομού Δημόσιας Βιβλιοθήκης Κιλκίς."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.