Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Για 2η συνεχόμενη χρονιά η «επίδειξη-γνωριμία με τα αθλήματα» από τον Α.Σ. ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ

Μετά την περσινή πολύ πετυχημένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ειρήνης από τον αθλητικό σύλλογο του Αίαντα όπου εκατοντάδες παιδιά δοκίμασαν τις ικανότητές τους σε αγωνίσματα του κλασικού αθλητισμού και παρακολούθησαν επιδείξεις από τα τμήματα πετοσφαίρισης και τζούντο του συλλόγου ενώ δοκιμάστηκαν και στην ποδηλασία, έφτασε η ώρα κι εφέτος να επαναληφθεί η πρωτοβουλία του «Αίαντα» ώστε τα μικρά παιδιά να έρθουν κοντά στον αθλητισμό αποκομίζοντας πολλαπλά οφέλη μέσα από την ενασχόλησή τους.
Αυτή τη χρονιά αποφασίστηκε για την καλύτερη λειτουργία της εκδήλωσης και μετά την περσινή πολύ μεγάλη συμμετοχή, η «επίδειξη-γνωριμία με τα αθλήματα» να γίνει σε τρεις ημέρες. Την Δευτέρα 8/9 θα «στηθούν» αγωνίσματα στίβου όπου μπορούν να συμμετέχουν όλα τα παιδιά και να παραλάβουν τα διπλώματα συμμετοχής τους με επίκεντρο την πρώτη επαφή με τον κλασικό αθλητισμό και την χαρά της συμμετοχής. Την Τρίτη 9/9 ακολουθεί το τμήμα βόλλεϊ του συλλόγου όπου θα στηθεί ένα γήπεδο στο χώρο της πλατείας ενώ την Τετάρτη σειρά παίρνει το τμήμα τζούντο με εντυπωσιακές επιδείξεις και το τμήμα ποδηλασίας όπου τα παιδιά θα μπορούν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στις διαδρομές που θα δημιουργηθούν.

Καλεσμένα σε αυτή την εκδήλωση είναι όλα τα παιδιά της πόλης του Κιλκίς με απώτερο σκοπό να έρθουν κοντά στον αθλητισμό, ενώ κοντά τους θα βρεθούν όλοι οι προπονητές του Α.Σ. ΑΙΑΣ ώστε να τα καθοδηγήσουν σωστά σε αυτή την πρώτη τους «γνωριμία».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.