Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Διάκριση για τον Α.Σ. Αίας Κιλκίς στον Δρόμο Θυσίας 2014 στα Γιαννιτσά

Για ακόμη μία χρονιά πραγματοποιήθηκε στα Γιαννιτσά την Κυριακή ο πετυχημένος αγώνας «Δρόμος Θυσίας», αφιερωμένος στη μνήμη των 120 εκτελεσθέντων Γιαννιτσιωτών την 14η Σεπτεμβρίου 1944 κατά τη Γερμανική κατοχή με την συνεργασία της ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΟΜΓ και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΛΛΑΣ-ΚΙΛΚΙΣ.

Εφέτος οι αθλητές που τερμάτισαν στον ημιμαραθώνιο έφτασαν τους 219 ενώ πολύ μεγάλη ήταν και η συμμετοχή στα 6000μ. του δρόμου υγείας.

Στον ημιμαραθώνιο δρόμο συμμετείχε και ο αθλητής του Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς, Αντώνης Μηλιώτης με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ο αθλητής του Φίλιππου Μισαηλίδη συνδύασε την πολύ καλή 11η θέση της γενικής κατάταξης με νέο προσωπικό ρεκόρ στη διαδρομή τερματίζοντας σε χρόνο 1:31:59. Ταυτόχρονα στην κατηγορία του, των ανδρών 36-40 ετών, ήταν 4ος. Ο αθλητής του Αίαντα θα συμμετάσχει και στον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης στις 18/10 μπαίνοντας στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για τον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας τον Νοέμβριο.

Η ομάδα των δρομέων του Α.Σ. ΑΙΑΣ προετοιμάζεται ώστε να λάβει μέρος την επόμενη Κυριακή στον Υψηλάντειο δρόμο στην Νέα Τραπεζούντα Πιερίας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.