Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

100 δόσεις για όσους χρωστούν ως 15.000 στα Ταμεία

Δεν είναι όλα τα χρέη εισπράξιμα και κυρίως δεν είναι τα μεγάλα ποσά. Έτσι όλα δείχνουν ότι για τους μικροοφειλέτες, για εκείνους δηλαδή που δείχνουν επιθυμία να πληρώσουν τις οφειλές τους θα υπάρξει ευνοϊκή ρύθμιση των χρεών
Οι πληροφορίες λένε ότι το υπουργείο Εργασίας προωθεί ρύθμιση για εξόφληση ως και σε 100 ή και 108 δόσεις των χρεών προς τα Ασφαλιστικά Ταμεία που δεν ξεπερνούν τις 15.000 ευρώ.

Για μεγαλύτερες οφειλές και για τα ποσά από 15.000 ως και 300.000 ευρώ όλα δείχνουν ότι οι δόσεις θα διαμορφωθούν σε 72.

Από το υπουργείο υπολογίζεται ότι η πλειοψηφία των οφειλετών, περίπου 140.000 χρωστούν στα Ταμεία ποσά έως 20.000 ευρώ. Αλλού περίπου 30.000 έχουν χρέη ως και 60.000. Τα ποσά αυτά είναι δυνατό να καλυφθούν εφόσον υπάρξει ρύθμιση και έτσι επιχειρείται διευκόλυνση των οφειλετών ώστε να αρχίσουν και πάλι τα έσοδα να ρέων προς τα Ταμεία.

http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.