Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Ξεκινούν για τη νέα χρονιά οι ακαδημίες Ποδηλασίας του Α.Σ. Αίας Κιλκίς

Αρχίζουν τις δραστηριότητες τους για τη νέα χρονιά οι αθλητές ποδηλασίας του Α.Σ. Αίας Κιλκίς. Συγκεκριμένα από 1/9/14 θα ξεκινήσουν οι εγγραφές για το τμήμα ποδηλασίας από 8 χρονών και άνω, στα γραφεία του συλλόγου Πόντου 1 και στο κατάστημα ο Ποδηλάτης 21ης Ιουνίου 9. Πληροφορίες 2341076965, 6947325628.
Το τμήμα ποδηλασίας λειτουργεί από το 2011. Με επίκεντρο το παιδί και τις διαφοροποιημένες κοινωνικές ανάγκες, δημιουργήσαμε ηλικιακά τμήματα από 8 ετών με στόχο την προώθηση της αγωνιστικής ποδηλασίας (δρόμου, ορεινής) αλλά και τη χρήση ποδηλάτου ως μέσω μεταφοράς και ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους. Βασικό μας σύνθημα «κάνε τη ζωή σου ποδήλατο», προσπαθούμε να μυήσουμε μικρούς και μεγάλους της πόλης στην ασφαλή χρήση του ποδηλάτου έτσι ώστε να το αγαπήσουν και να τον κάνουν κομμάτι της ζωής τους. Για το λόγο αυτό ενημερώνουμε μέσα από προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης τους μαθητές της πόλης.

Τρία χρόνια λειτουργίας κλείνει ο Α.Σ. Αίας Κιλκίς με ακαδημίες ποδηλασίας. Ο σύλλογος στα πλαίσια διάδοσης της ποδηλασίας το Μάρτιο του 2014 οργάνωσε το Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Μ. Αλέξανδρος με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία Δημαρχείου και τη συμμετοχή 240 αθλητών από όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό καθώς και λαϊκό αγώνα για μικρές ηλικίες, τον Ιούνιο του 2014 διοργάνωσε για δεύτερη χρονιά αγώνα mountain bike στα Κρούσια και αγώνες ταχύτητας και δεξιοτεχνίας για μικρούς αθλητές στην πλατεία Ειρήνης.

Το Δ.Σ. και οι προπονητές καλεί όλους τους φίλους της ποδηλασίας αλλά και όσων θέλουν να ζήσουν την εμπειρία του ευ αγωνίζεστε, να εμπιστευτούν τους προπονητές – καθηγητές φυσικής αγωγής του συλλόγου και να φέρουν τα παιδιά τους στην μεγάλη οικογένεια του Α.Σ. Αίας Κιλκίς. Για να οδηγήσουμε τα παιδιά μας και τον αθλητισμό της πόλης μας, στο ψηλότερο βάθρο.
Γιατί Α.Σ. ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ ;
Γιατί, 
Μαζί μας θα Μάθεις, θα Βελτιωθείς, θα Διασκεδάσεις…

Ετήσια συνδρομή: 150,00
Παροχές:

· Όλοι οι αθλητές παίρνουν αθλητικό εξοπλισμό(σάκο, φόρμα,).

· Σωματομετρικές – Εργομετρικές μετρήσεις στο Α.Π.Θ. – Τ.Ε.Φ.Α.Α..

· Γιατρός ομάδος.

· Συνεργασία με διατροφολόγο και κοινωνικό λειτουργό.

· Εκδρομές σε δασικά πάρκα και μουσεία.

· Έκπτωση στα αδέρφια.

· Δωρεάν συμμετοχή σε άπορες και πολύτεκνες οικογένειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.