Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Ευχές Γκουντενούδη προς τους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων

"Αγαπητοί επιτυχόντες, Με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση των βάσεων, θα ήθελα να σας μεταφέρω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την είσοδο σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Η επιτυχία σας στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις αποτελεί επιστέγασμα μιας προσπάθειας χρόνων.
Σήμερα βλέπετε τους κόπους και τις προσπάθειες σας να δικαιώνονται και μια νέα ζωή, η «φοιτητική» να ξεκινάει. Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στις οικογένειες σας που στάθηκαν δίπλα σας, μοιράστηκαν τις αγωνίες σας και σας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια για να επιτευχθούν οι στόχοι σας. Η είσοδός σας στην Ανώτατη Εκπαίδευση σηματοδοτεί μία νέα αρχή, ένα νέο ξεκίνημα με πολλές γνώσεις και εμπειρίες. οι οποίες θα σας καταστήσουν ενεργούς και χρηστούς πολίτες της κοινωνίας. 

Θερμά συγχαρητήρια, όμως αξίζουν και στους καθηγητές σας που σας προσέφεραν και αυτοί τα μέγιστα για να απολαμβάνετε σήμερα μια θέση στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας. Τα σχολεία του Δήμου Παιονίας αλλά και όλου του Νομού Κιλκίς, πέτυχαν για μια ακόμα χρονιά υψηλά ποσοστά επιτυχίας, καθώς πολλοί μαθητές κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, γεγονός που αποδεικνύει τον αξιόλογο αγώνα και την προσπάθεια που κάνατε τόσο εσείς, όσο και οι καθηγητές των σχολείων του δήμου μας. 

Ως Δήμος Παιονίας, και εγώ προσωπικά ως Δήμαρχος, αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανος που παρόλο τις οικονομικές δυσκολίες που βιώνουμε, εσείς καταφέρατε τους στόχους σας και θεωρώ υποχρέωση όλων μας να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες στον τόπο μας προκειμένου να επιστρέψετε, μετά το πέρας των σπουδών σας και να προσφέρετε τα μέγιστα στους συμπολίτες μας. 

Κλείνοντας θα ήθελα να απευθυνθώ και σε όσους δεν πέτυχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις, τονίζοντας ότι χάθηκε μια μάχη αλλά η ζωή είναι μπροστά σας και θα σας δοθούν πλήθος ευκαιριών στη διάρκεια της ζωής σας. Δεν πρέπει να το βάζετε κάτω με το πρώτο εμπόδιο που συναντάτε, θα πρέπει να επιμείνετε και σίγουρα θα δικαιωθείτε και οι κόποι σας θα ανταμειφθούν. Σας εύχομαι ολόψυχα να έχετε πάντα επιτυχίες στη ζωή σας, καλή σταδιοδρομία και καλή δύναμη τόσο εσάς όσο και στις οικογένειες σας." 

Ο Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.