Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Εγκαινιάστηκε η Στέγη Ποντιακού Ελληνισμού στην Κοζάνη

Τη Στέγη Ποντιακού Ελληνισμού, στην Κοζάνη εγκαινίασε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός. Όπως τόνισε ο κ. Ορφανός στον χαιρετισμό που απηύθυνε, η νέα εγκατάσταση αποτελεί ουσιαστικά την υλοποίηση του στόχου που είχαν θέσει εδώ και χρόνια, η διοίκηση, τα μέλη και οι φίλοι της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης.
«Το νεόδμητο κτίριο θα στεγάσει τις πολλαπλές δραστηριότητες του συλλόγου και είμαι πεπεισμένος πως θα αναδειχθεί σε φάρο πολιτισμού, όχι μόνο για την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας αλλά και για ολόκληρη την χώρα», δήλωσε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης και επισήμανε πως από εδώ και πέρα, ξεκινάει ένα ταξίδι δημιουργικότητας λόγου και τέχνης.

«Σε μια εποχή όπου η ανάπτυξη αποτελεί το κύριο ζητούμενο για τη χώρα, θεωρώ πως εξίσου αναγκαία είναι και η διατήρηση των συνεκτικών δεσμών της κοινωνίας, όπως είναι η παράδοση, ο πολιτισμός και η γλώσσα», υπογράμμισε ο κ. Ορφανός ενώ σημείωσε πως είναι πολύ σημαντική οποιαδήποτε πρωτοβουλία συμβάλλει στη δημιουργία νέων κοιτίδων πολιτισμού.

Στην τελετή των εγκαινίων χοροστάτησαν οι μητροπολίτες Σερβίων και Κοζάνης, Παύλος και Ελασσώνος Χαρίτων ενώ παραβρέθηκαν μεταξύ των άλλων ο αναπληρωτής υπουργός αγροτικής ανάπτυξης, Πάρις Κουκουλόπουλος, ο υφυπουργός μεταφορών και δικτύων Μιχάλης Παπαδόπουλος και ο Πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης Κώστας Σανίδης.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.