Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

"Καλή επιτυχία παιδιά, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου"

Δελτίο τύπου Ανανεωτικής Κίνησης Στίβου (ΑΝ.ΚΙ.Σ.)
Η ΑΝΚΙΣ εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές-αθλήτριες και τους προπονητές της εθνικής ομάδας στίβου που θα λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στις 12-17 Αυγούστου στην Ζυρίχη της Ελβετίας.
Με κύριο στοιχείο την αγάπη για το άθλημα, την δουλειά, το μεράκι και την κατάλληλη γνώση οι αθλητές-αθλήτριες με την καθοδήγηση των Ελλήνων προπονητών κατόρθωσαν χωρίς την ουσιαστική στήριξη της πολιτείας και με ελάχιστη βοήθεια από τον ΣΕΓΑΣ να πετύχουν τα «όρια» συμμετοχής στους αγώνες.

Κρίνουμε ως θετικό το γεγονός της επιλογής στην ομάδα και αθλητών-αθλητριών που δεν πέτυχαν τις προϋποθέσεις που είχε θεσπίσει ο ΣΕΓΑΣ και επιλέχτηκαν με ευθύνη του εθνικού προπονητή. Αρκεί να υπάρχει η ίδια αντιμετώπιση για όλους τους αθλητές-αθλήτριες.

Καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες και καλές διακοπές για όλους τους ανθρώπους του στίβου. Τον Σεπτέμβριο τα νεώτερα.

Για την ΑΝ.ΚΙ.Σ.
Η Τριμελής Γραμματεία

Ράπτης Σάκης

Τσίντζιλης Γεώργιος

Τσιφτσόγλου Αστέριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.