Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Δημοπράτηση έργων Leader Δήμου Κιλκίς

Ο δρόμος της δημοπράτησης ανοίγει στο προσεχές διάστημα για έξι ενταγμένα έργα του Δήμου Κιλκίς, στο τοπικό Πρόγραμμα προσέγγισης Leader- Άξονας 4 του Προγράμματος “Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007- 2013”.

Πρόκειται για έργα ύψους περίπου 1 εκατομμυρίου ευρώ, με την υλοποίηση των οποίων θα επιτευχθεί η αναβάθμιση και βελτίωση κοινόχρηστων χώρων διαφόρων οικισμών του Δήμου Κιλκίς.

Τα έργα, που θα συγχρηματοδοτηθούν από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης, είναι τα ακόλουθα:

1) “Ανάπλαση πλατείας Μεγάλης Βρύσης στο ΟΤ 22” του Δήμου Κιλκίς, προϋπολογισμού 200.873,34 ευρώ. Προβλέπονται εργασίες διαμόρφωσης με πλακοστρώσεις, διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου με φυτεύσεις και δημιουργία χώρων άθλησης.

2) “Αναβάθμιση εισόδου Ξυλοκερατιάς”, προϋπολογισμού 110.000 ευρώ. Το έργο προβλέπει τις ακόλουθες εργασίες: κρασπεδώσεις-πλακοστρώσεις πεζοδρομίων των εισόδων του οικισμού.

3) “Διαμόρφωση χώρου Κρηστώνης στο Ο.Τ. 30 για αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες” προϋπολογισμού 198.000 ευρώ, που προβλέπει εργασίες επίστρωσης με πλάκες πεζοδρομίου, φυτοτεχνικές διαμορφώσεις και δημιουργία χώρου πρασίνου-άθλησης.

4) “Αναβάθμιση εισόδου του Χωρυγίου” προϋπολογισμού 107.000 ευρώ, που προβλέπει ενίσχυση του φωτισμού, ολοκλήρωση πλακόστρωσης πεζοδρομίων, τοποθέτηση χώρων στάσης και ανάπαυσης (παγκάκια), κάδων απορριμμάτων πεζοδρομίων και κατασκευή μικρού τεχνικού έργου απορροής ομβρίων εντός του οικισμού.

5) “Αναβάθμιση εισόδου Πεδινού” προϋπολογισμού 100.000 ευρώ, που προβλέπει την αναβάθμιση των πεζοδρομίων της κεντρικής οδού εισόδου-εξόδου του οικισμού.

6) “Αναβάθμιση του πάρκου Πλαγιάς” προϋπολογισμού 260.000 ευρώ, που προβλέπει διάστρωση μέρους της επιφάνειας της πλατείας, κατασκευή πέργκολας, τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων, κάδων απορριμμάτων καθώς και φύτευση δένδρων και θάμνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.