Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στο Kinesis Fight Club Κιλκίς

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στο Kinesis Fight Club την περασμένη Παρασκευή στις 27 Ιουνίου 2014. Εξετάστηκαν οι αθλητές του τμήματος Kyokushin Karate και του Kick boxing Muay Thai. Ξεκίνησαν από της 17:00 με το παιδικό τμήμα Kyokushin Karate στην συνέχεια εξετάστηκαν οι ενήλικες του Karate και ακολούθησε το τμήμα του Kick Boxing . Στις εξετάσεις αυτές δόθηκε και μαύρη ζώνη στο karate στην αθλήτρια Χρύσα Ιωαννίδου που μετά από δώδεκα χρόνια σκληρής και επίπονης προσπάθειας κατέκτησε επάξια αυτόν τον βαθμό. 

Έδωσε είκοσι σκληρούς αγώνες πλήρους επαφής με διαφορετικούς αντιπάλους και παρ'όλο που δέχτηκε και ένα Knock Down συνέχισε ώστε να ολοκληρώσει την προσπάθειά της. Το τμήμα του Kick Boxing εξετάστηκε τελευταίο στο οποίο το επίπεδο των αθλητών ήταν ιδιαίτερα υψηλό. 

Οι εξετάσεις περιλαμβάνουν τεχνική κατάρτιση, βελτίωση φυσικής κατάστασης και αγωνιστικής ικανότητας. Εξεταστής ήταν ο Αντώνης Γιαννακίδης ο οποίος είναι εκπρόσωπος της Hellenic Kyokushin Union και τις Titans Kick Boxing Muay Thai Academy στην βόρεια Ελλάδα. 

Στην επιτροπή ακόμα συμμετείχαν οι εκπαιδευτές Θεόφιλος Φουλεδάκης και Κώστας Χασίδης . Οι προπονήσεις θα συνεχίσουν όλο το καλοκαίρι με Kick Boxing και Cross Training και πολλά επιμορφωτικά σεμινάρια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.