Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Ανακαλούνται από τον ΕΦΕΤ λόγω σαλμονέλας, "μπάρες φρούτων & ξηρών καρπών"

Ο ΕΦΕΤ, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), ενημερώθηκε για τη διακίνηση μπαρών φρούτων και ξηρών καρπών, Καναδικής προέλευσης, οι οποίες είναι πιθανώς επιμολυσμένες με τον παθογόνο μικροοργανισμό Salmonella spp.
Πρόκειται για μπάρες φρούτων & ξηρών καρπών τσία και μούρα, με εμπορική ονομασία "MADEGOOD", σε συσκευασία των 36g, με αριθμό παρτίδας 314 και ημερομηνία λήξης 24 MAΡ 15, που διακινήθηκαν στην Ελλάδα από τις εταιρείες "ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΒΙΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ Α.Ε." και "BIOAΓΡΟΣ Α.Ε.".

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συγκεκριμένου προϊόντος από τις εν λόγω εταιρείες και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές, που έχουν στην κατοχή τους το ανωτέρω προϊόν (φωτογραφίες), για προληπτικούς λόγους να μην το καταναλώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.