Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Επιστροφή του Κώστα Ντουντούκη στον "Αλέξανδρο" Κιλκίς

Κώστας Ντουντούκης
Γεγονός είναι η επιστροφή του Κώστα Ντουντούκη, ενός από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του τόπου μας στην ομάδα που γαλουχήθηκε και τον ανέδειξε. Ο πρώτος σκόρερ της περασμένης αγωνιστικής περιόδου της Ε.Π.Σ Κιλκίς στην Α14 με τα χρώματα της ΑΕ Πολυκάστρου, ντύνεται ξανά με τη ποδοσφαιρική στολή της Ακαδημίας, από όπου μεταπήδησε ως επαγγελματίας στην Α’ Εθνική και συγκεκριμένα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς το 2006.
Στη συνέχεια, ο Κώστας Ντουντούκης αγωνίστηκε στον Μακεδονικό Νεάπολης, στην Καβάλα και αργότερα στον Κιλκισιακό όπου αγωνίστηκε για τρία χρόνια και ισάριθμες φορές υπήρξε πρώτος σκόρερ της ομάδας του.

Κώστας Ψωμιάδης

Πολύ μεγάλη είναι και η επάνοδος του Κώστα Ψωμιάδη στην Ακαδημία που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Ο Κώστας - ή κατά κόσμον- Ντίνος Ψωμιάδης είχε μια επιτυχημένη ποδοσφαιρική σεζόν με την ομάδα του Αγίου Χαραλάμπους και αναμένεται να βοηθήσει μαζί με τον νεοαποκτηθέντα από τον Ηρακλή Αργυρούπολης Μιχάλη Νικολαίδη και τον παραμένοντα από πέρυσι Σωκράτη Σιδηρόπουλο τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων της ομάδας του Μιχάλη Αναστασιάδη.



Μιχάλης Νικολαίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.