Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

“Η ημέρα των κουρούνων” στο θερινό σινεμά του Κιλκίς

Τη γαλλική ταινία “Η ημέρα των κουρούνων” (Le jour de corneilles) του Jean Christophe Dessaint παρουσιάζει το θερινό σινεμαδάκι μας στο Κιλκίς στις 22 και 23 Ιουλίου. Μια συμπαραγωγή Γαλλίας, Λουξεμβούργου, Καναδά και Βελγίου του 2012 που απευθύνεται κατά κύριο λόγο στους μικρούς σινεφίλ αλλά βλέπεται ευχάριστα από όλες τις ηλικίες.
Ο Courge ζει με τον πατέρα του, ένα τυραννικό γίγαντα που του απα­γορεύει να βγει από το δάσος στο οποίο ζουν. Έχοντας πλήρη άγνοια της κοινωνικής πραγματικότητας, το αγόρι μεγαλώνει με μοναδική παρέα τα ήρεμα φαντάσματα που στοιχειώνουν το δάσος. Όλα αυτά μέχρι τη μέρα που αναγκάζεται να πάει στο κοντινότερο χωριό, όπου θα συναντήσει τη νεαρή Manon.

Ραντεβού την Τρίτη λοιπόν...

Η ταινία προβάλλεται σε συνεργασία με το σύλλογο “Φίλοι Ελληνοφωνίας και Γαλλοφωνίας Κιλκίς” και αποτελεί χορηγία του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.