Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Θα λειτουργήσει τελικά το θερινό σινεμά του Κιλκίς

Δελτίο τύπου Κοινωνίας Πολιτών Ν. Κιλκίς 
Την Δευτέρα αποφασίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμος να χρηματοδοτήσει τελικά την αγορά ταινιών και ο θερινός κινηματογράφος να λειτουργήσει με εθελοντές.

Την Πέμπτη στις 19:00 το απόγευμα συνάντηση στο χώρο του θερινού σινεμά για να ξεκινήσουμε το καθάρισμα (καρέκλες, δωμάτιο προβολής) και να συζητήσουμε θέματα όπως:


Ημερομηνίες προβολής, πρόγραμμα, διαθεσιμότητες. Θα γίνει προσπάθεια να υπάρχει ο προτζέκτορας που θα χρησιμοποιηθεί για να τον δοκιμάσουμε.

Από την ομάδα που ορίστηκε την τελευταία φορά έγινε μία επιλογή 16 ταινιών από την New Star που θα χρησιμοποιούνταν σε κάθε περίπτωση, με τις οποίες μπορούμε να ξεκινήσουμε σε περίπτωση που καθυστερήσουν αρκετά οι διαδικασίες με τον Δήμο.

Οι ταινίες που επιλεξαμε ειναι οι παρακάτω:

1.Κλέφτης ποδηλάτων
2. Μάθε παιδί μου γράμματα
3. Machouca
4.Το Γεράκι της Μάλτας
5.Η αληθινη ζωή του Μπράιαν
6.Take the money and run
7. Notorious
8.Welcome to the show
9.Metropolis
10.Το νόημα της ζωής
11.Η εαρινή σύναξη των αγροφυλάκων
12.Τα φτερά του έρωτα
13. Ο μεγάλος δικτάτωρας
14.Το ταμπούρλο
15.Η Γκερνίκα ( The Guernika)16. Buena Vista Social Club

Ελάτε να συζητήσουμε για περισσότερες ταινίες - προτάσεις και για την αξιοποίηση των χρημάτων που διαθέτει ο Δήμος Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.