Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

"Αυτό που δεν μας λένε οι δυνάμεις του Π.Α.ΜΕ. στη Β.Δ. Ελλάδα

Υπογράφει η Γραμματεία της Συντονιστικής Επιτροπής της "Συνδιακαλιστικής Ανατροπής στους Ο.Τ.Α."
Εύκολα «βγαίνουν» τα κούφια λόγια, γρήγορα γεμίζουν με ανούσιες αράδες λευκές σελίδες αλλά αυτό που δεν μας λένε οι δυνάμεις του Π.Α.ΜΕ. στη Β.Δ. Ελλάδα είναι τα αποτελέσματα της δήθεν παρέμβασή τους.
Δεν αρκεί προφανώς πως λειτουργούν διασπαστικά σε όποια παρέμβαση και αν γίνεται, θυσιάζοντας το συμφέρον των εργαζομένων μπροστά στο κομματικό όφελος. Δεν είναι αρκετό το ότι σε πολλούς Συλλόγους που ελέγχουν λειτουργούν διαλυτικά, χωρίς να ενημερώνουν στοιχειωδώς τους εργαζόμενους και παραπληροφορώντας ασύστολα!!!

Είναι κοινή πλέον πεποίθηση, μετά και τις Περιφερειακές Συσκέψεις που προγραμμάτισε και πραγματοποίησε ανά την Ελλάδα η Ομοσπονδία για την συγκριτική «αξιολόγηση», πως οι δυνάμεις του Π.Α.ΜΕ. μποϊκοτάρισαν τη διαδικασία αυτή είτε με «γραμμή» είτε μη ενημερώνοντας τους συναδέλφους.

Οι «ταξικές δυνάμεις» απροκάλυπτα πλέον μεθοδεύουν την ίδρυση άλλης «ταξικής» Ομοσπονδίας, όπως ο εκπρόσωπός τους στην Άρτα άφησε να εννοηθεί.

Ενδεικτικά μόνο αναφέρουμε πως ακόμη και μετά από «10 Γενικές Συνελεύσεις» εργαζομένων στα Ιωάννινα, όπως στην Ανακοίνωσή τους αναφέρουν, απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου μη εφαρμογής της συγκριτικής «αξιολόγησης» προκειμένου να καλυφθούν οι υπηρεσιακοί παράγοντες, δεν είχε ληφθεί!!! Τουλάχιστον μέχρι την ημέρα επίσκεψης του κλιμακίου της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Στη Θεσπρωτία των «4 Γενικών Συνελεύσεων», ήταν η παρουσία του κλιμακίου της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. που τελικά επέβαλε την σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα της αξιολόγησης!!!

Έχουν συνηθίσει οι συνάδελφοι του Π.Α.ΜΕ. να μην επιτρέπουν οποιαδήποτε διαφορετική γνώμη η άποψη στην εσωτερική τους λειτουργία. Δικαίωμα τους. Μέχρι όμως την ώρα που ο λαός θα τους δώσει το δικαίωμα να κυβερνήσουν (!!!) θα πρέπει να σέβονται την όποια διαφορετική άποψη ή προσέγγιση και να μην πολεμούν την όποια ενωτική, αγωνιστική προσπάθεια αντίδρασης απέναντι στο «τσουνάμι» που παρασύρει κάθε εργασιακό κεκτημένο. Γιατί αλλιώς, απλώς θα επιβεβαιώνουν τις «κακές γλώσσες» που τους καταλογίζουν την τακτική «όση περισσότερη δυσαρέσκεια τόσο περισσότεροι κομματικοί ψήφοι»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.