Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

9 μετάλλια για ους Τζουντόκα της Ακαδημίας του Α.Σ. Αίας Κιλκίς

Με συμμετοχή 100 αθλητών και ομάδων από την Ιταλία (Samurai Zen Rome), Βουλγαρία (Vihren Sadansky, Ilinden Sofia), Σερβία (Krusevac), Π.Γ.Δ.Μ (Sheishin Prilep) και Ελλάδα ( Hρακλής Θεσσαλονίκης, Ατραπός Θεσσλονίκης, Α.Σ. Αίας Κιλκίς, Κόμπο Λάρισας) διεξήχθη στο Ιβανόφειο της Θεσσαλονίκης το Διεθνές Τουρνουά Παραδοσιακού Τζούντο Ιθάκη 2014 Κύπελλο Ματσουούρα την Κυριακή 29 Ιουνίου στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών υπό την αιγίδα του Βαλκανικού Τμήματος KIWI JUDO CLUB Osaka Ιαπωνίας. Με 9 διεθνή μετάλλια έκλεισαν την αγωνιστική περίοδο οι Κιλκισιώτες Τζουντόκα της Ακαδημίας του Α.Σ. Αίας Κιλκίς κατακτώντας τις παρακάτω διακρίσεις:
Junior B Παίδων - Κορασίδων Καρύτσας Απόστολος - Χαράλαμπος 1ος Χρυσό Μετάλλιο + 45κ.
Καρύτσα Αγλαΐα - Ζωή 1η Χρυσό Μετάλλιο - 30κ.
Άλλιου Δέσποινα 1η Χρυσό Μετάλλιο - 27κ.
Κατσαρώνας Αλέξανδρος 2ος Αργυρό Μετάλλιο - 22κ.

Ανδρών Κατσαρώνας Χρήστος 3ος Χάλκινο Μετάλλιο - 66κ.
Κουγιουμτζίδης Πέτρος 3ος Χάλκινο Μετάλλιο Όπεν

Βετεράνων Κουγιουμτζίδης Πέτρος 2ος Αργυρό Μετάλλιο - 100κ.
Βαραπάεβ Ιωάννης 3ος Χάλκινο Μετάλλιο - 81κ.
Ευθυμίου Μιχαήλ 3ος Χάλκινο Μετάλλιο - 90κ.

Το Δ.Σ. η Πρόεδρος Κα Βασιλειάδου – Κουκάκη Έφη και ο προπονητής Καρύτσας Αθανάσιος συγχαίρουν τους αθλητές – τριες για τις επιτυχίες τους και τους εύχονται καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.