Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Η εγκληματικότητα στο νομό Κιλκίς, χθες 4 Ιουλίου 2014

Αστυνομική επιχείρηση για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς την 04.07.2014. Ελέγχθηκαν συνολικά 669 άτομα και 272 οχήματα, συνελήφθησαν 6 άτομα και βεβαιώθηκαν 47 παραβάσεις για διάφορα αδικήματα
Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού, κατόπιν διαταγής της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, την 04.07.2014 πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς.

Στην επιχείρηση διακλαδικού χαρακτήρα συμμετείχαν αστυνομικοί των κατά τόπους Αστυνομικών Υπηρεσιών οι οποίες εποπτεύονται από τον Αστυνομικό Διευθυντή Τάξης Ημαθίας, καθώς και του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς και των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Αξιούπολης, Δοϊράνης και Πολυκάστρου.

Συγκεκριμένα, για την αστυνομική δράση διατέθηκαν συνολικά 64 αστυνομικοί και ελέγχθηκαν 669 άτομα, εκ των οποίων 254 ημεδαποί και 415 αλλοδαποί, καθώς και 272 οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 30 άτομα, εκ των οποίων 22 ημεδαποί και 8 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 6 ημεδαποί για διάφορα αδικήματα.

Παράλληλα, βεβαιώθηκαν 47 παραβάσεις για διάφορα αδικήματα και ειδικότερα: 

33 παραβάσεις περί Κ.Ο.Κ. και 

14 παραβάσεις περί Υγειονομικής νομοθεσίας,

Ανάλογες δράσεις θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται και στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.