Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Ήταν 4 Ιούλη του 2004 όταν...

Του Δημήτρη Παυλακούδη*
Ήταν 4 Ιούλη του 2004 όταν ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος Θοδωρής Ζαγοράκης ΣΗΚΩΝΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Ο ελληνικός αθλητισμός έζησε μια από τις μεγαλύτερες στιγμές στην ιστορία του!


Τα παιδιά του Ότο Ρεχάγκελ πέτυχαν μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και έκαναν ομάδες μεγαθήρια όπως η Γαλλία, η Πορτογαλία, η Ρωσία και η Τσεχία να γονατίσουν μπροστά της!

Η Εθνική Ελλάδος κατέκτησε το EURO 2004 και στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης, προκαλώντας το θαυμασμό σε όλη την Ευρώπη και βγάζοντας εκατομμύρια Έλληνες ανά την Υφήλιο στο Δρόμο!

ΑΚΟΜΗ ΘΥΜΑΜΑΙ το ξενύχτι στο Λευκό Πύργο!

Το ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να μην εξυγιάνθηκε, οι ομάδες μπορεί να έχουν ένα σωρό προβλήματα, οι οπαδοί να διχάζονται και τα ΜΜΕ να κάνουν το δικό τους παιχνίδι….

ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΩΣ και να περάσουν τα γκολ του Άγγελου Χαριστέα, η τρίπλα του Ζαγοράκη στο Λιζαραζού, το πάθος του κολοσσού Δέλλα και οι ατέλειωτες κούρσες του Καραγκούνη και των λοιπών μαζί με το περήφανο ύφος του Ότο Ρεχάγκελ….θα μείνουν για πάντα στην καρδιά και το μυαλό μας!!!!

ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για ΟΛΑ!

*Δημήτριος Χ. Παυλακούδης Φιλόλογος- MA Μεσαιωνικής Νεοελληνικής Φιλολογίας Α.Π.Θ.
Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.