Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Στα «Σιθώνεια 2014» ο Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς

Στην διεθνή συνάντηση ρίψεων, στα Σιθώνεια, που έχουν γίνει θεσμός και πόλος έλξης για τους «δυνατούς» του στίβου συμμετείχε ο Α.Σ. ΑΙΑΣ την Παρασκευή 11/7.
Οι αγώνες χαρακτηρίστηκαν από καλές επιδόσεις και την παρουσία σπουδαίων Ελλήνων αλλά και ξένων αθλητών ρίψεων που αγωνίστηκαν στην σφαιροβολία, την δισκοβολία και την σφυροβολία της κατηγορίας ανδρών και γυναικών.

Μετά από πρόσκληση των διοργανωτών στην πόλη της Χαλκιδικής βρέθηκε και το τμήμα στίβου του Αίαντα με έναν αθλητή και μία αθλήτρια. Ο Αντώνης Κόντος ο οποίος ζει και εργάζεται στη Γερμανία, παρευρέθηκε στους αγώνες και συμμετείχε στην σφυροβολία έχοντας καλύτερη βολή στα 46,25μ. καταλαμβάνοντας την 11η θέση. 

Στο αγώνισμα της σφαιροβολίας αντίστοιχα, αγωνίστηκε η Μαρία Παντερμαλή που προετοιμάζεται για το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα και με βολή στα 11,32μ. πήρε την 5η θέση αφού αντιμετώπισε ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Με τους αθλητές του συλλόγου βρέθηκε και ο προπονητής ρίψεων του συλλόγου του Αίαντα, Χάρης Μηναρετζής. Η ομάδα του Α.Σ. ΑΙΑΣ έδωσε έτσι ακόμα ένα πετυχημένο παρών σε μία μεγάλη διοργάνωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.