Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Ο Άθλος Κιλκίς σε διεθνές πρωτάθλημα kick boxing στη Βουλγαρία

Στις 16 Ιουνίου 2014 πραγματοποιήθηκε Βαλκανικό πρωτάθλημα kick boxing στο Μπλαγκοεβρατ της Βουλγαρίας. Το επίπεδο των αθλητών ήταν υψηλό και το σύνολο των αγώνων μεγάλο με συνεχή ροή αγώνων από το πρωί.
Ο αθλητικός σύλλογος Άθλος Κιλκίς συμμετείχε σε αυτό το πρωτάθλημα με την Αθλήτρια Πανάγου Ελευθερία στα -55 κιλά στην κατηγορία γυναικών όπου παρά την καλή εμφάνιση της δεν κατάφερε να αποσπάσει την νίκη και έχασε στα σημεία από την αντίπαλο της. 

Μετά το πέρας του αγώνα ο Αρχηγός Ομάδος Μουτσάκης Αναστάσιος ο οποίος ακολούθησε την αποστολή της Ελλάδος στην Βουλγαρία εκπροσωπώντας τον σύλλογο του Κιλκίς δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της αθλήτριας του συλλόγου και της ευχήθηκε τα καλύτερα αποτελέσματα στους αγώνες που θα ακολουθήσουν. 

Ο Προπονητής του συλλόγου Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος που δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην διοργάνωση αυτή λόγο συμμετοχής του συλλόγου στο πρωτάθλημα tae kwon do της Θεσσαλονίκης την ίδια ήμερα δήλωσε ικανοποιημένος παρά το αρνητικό αποτέλεσμα που απέσπασε η αθλήτρια του Κιλκίς διότι κατάφερε να εμφανιστεί σε δυο διεθνή τουρνουά μέσα σε αυτό το έτος παρά τις δυσκολίες και τους τραυματισμούς της. Κλείνοντας έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του tae kwon do, και του kick boxing για την προσπάθεια που κατέβαλαν και την εκπροσώπηση του συλλόγου σε δυο ταυτόχρονες διοργανώσεις την ίδια ημέρα αλλά και τους γονείς συνοδούς για την υποστήριξη και πολύτιμη βοήθεια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.