Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Η "Τόλμη" Κιλκίς στους διασυλλογικούς αγώνες kick boxing της Ε.Ο.Μ.Α.

Διασυλλογικοί αγώνες kick boxing της Ε.Ο.Μ.Α. με πρόεδρο τον Σαριγιαννίδη Γεώργιο διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο της Καβάλας το Σάββατο 14 Ιουνίου 2014. Συνδιοργανωτές ήταν ο Α.Σ. Μαχητές Καβάλας με προπονητή τον Καραίτη Σωκράτη. Μετά τους διασυλλογικούς ακολούθησαν επαγγελματικοί αγώνες υψηλού επιπέδου. Η συμμετοχή συνολικά ανερχόταν στους 120 αθλητές-τριες από 22 συλλόγους. Έναν αγώνα είχε ο κάθε αθλητής σύμφωνα με το πρόγραμμα της διοργάνωσης με χαρακτήρα φιλικό και εμπειρικό. 

Πρέπει να διευκρινιστεί πως όταν έχουμε έναν αγώνα υπάρχει νικητής και ηττημένος και όχι χρυσός ή αργυρός, σύμφωνα με τους κανονισμούς. Σ’ αυτήν την διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. "Η Τόλμη" Κιλκίς με τον αθλητή Σωπρανίδη Λεωνίδα στην κατηγορία εφήβων έως 65 κιλά. 

Η παρουσία του ήταν πολύ καλή με αποτέλεσμα να είναι ο νικητής με διαφορά και στα σημεία. Στόχος είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα και έτσι ο κάθε αγωνιστικός σταθμός είναι σημαντικός μεγαλώνοντας την εμπειρία και το αγωνιστικό επίπεδο. 

Τον αθλητή συνόδευσε και κοουτσάρισε ο προπονητής Λεμονίδης Μιλτιάδης δίνοντας συγχαρητήρια για την νίκη και άψογη παρουσία του αθλητή μαζί με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Κουραλίδη Παύλο και τον προπονητή κ. Λεμονίδη Γεώργιο.

Η "Τόλμη" Κιλκίς στο 1ο προκριματικό πρωτάθλημα taekwondo παίδων/κορασίδων

1ο προκριματικό πρωτάθλημα taekwondo παίδων/κορασίδων με ηλικίες 2001-02-03-04 και 05 διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο του ΠΑΟΚ ARENA SPORT στις 14-15 Ιουνίου 2014. 

Αναλυτικότερα : Η Ένωση ( Ε.ΤΑ.Β.Ε.) και η διοίκηση αποφάσισε να διεξαχθούν μέσα στο έτος 2014 τρεις προκρίσεις προκειμένου να επανδρωθεί πλήρης ομάδα για το 2015. Ειδικότερα με αυτόν τον τρόπο από τις τρεις προκρίσεις ο αθλητής-τρια σύμφωνα με το μετάλλιο, θα πάρει τον ανάλογο βαθμό και στην άθροισή του στο τέλος ο υψηλότερος θα έχει το δικαίωμα να ενταχθεί στο κλιμάκιο Βορείου Ελλάδος ( Ε.ΤΑ.Β.Ε. ). 

Η συμμετοχή ήταν αρκετά καλή υπολογίζοντας και την περίοδο εξετάσεων. Οι αγώνες διεξήχθησαν με τρία τεραίν με ηλεκτρονικούς θώρακες και video replay με νέους κανονισμούς της WTF. Σε αρκετές κατηγορίες οι αναμετρήσεις ανέρχονταν έως και τέσσερις αγώνες πλην ορισμένων που δεν είχαν την τύχη να αγωνιστούν λόγω κλήρωσης άνευ αντιπάλου. 

Σ’ αυτήν την διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. ‘ Η Τόλμη’ Κιλκίς με 10 αθλητές-τριες. Η συγκομιδή ήταν 6 μετάλλια: 2 χρυσά, 2 αργυρά και 2 χάλκινα.

1) Βαλσαμίδης Παύλος, έως 61 κιλά, χρυσό

2) Παπουτσής Αθανάσιος, έως 41 κιλά, χρυσό

3) Καλφοπούλου Μαρία, έως 41 κιλά, αργυρό

4) Κουρουτίδης Αθανάσιος, + 65 κιλά, αργυρό

5) Κουτσός Αριστείδης, έως 37 κιλά, χάλκινο

6) Αθανασιάδης Βασίλειος, έως 37 κιλά, χάλκινο

Αγωνίστηκαν επίσης : Αλμασίδης Βασίλειος, Δαγκλής Στέργιος, Αθανασιάδης Μελέτιος και Ημερίδης Άγγελος. Στόχο και εμπειρία με διπλό χαρακτήρα είχαν οι συγκεκριμένοι αγώνες για την αναβάθμιση συνολικά του ταεκβοντό. 

Συγχαρητήρια έδωσαν στους αθλητές-τριες του συλλόγου για την συμμετοχή πάνω από όλα ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές κ. Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης καθώς και ευχήθηκαν καλή συνέχεια και πάντα με υγεία και αθλητικό πνεύμα.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.